Skróty do strony masz w wyszukiwarkach@OXYGEN THIEF - a jaki masz z tym problem? To akurat nie wyszukiwarka, tylko skrót do strony, bo jak już pisałam, mam tam też skróty
A czemu nie? W Firefox po prostu miałam słowa kluczowe do stron w zakładkach, ale w Slimjet nie ma takiej opcji, więc obeszłam to w taki sposób.Skróty do strony masz w wyszukiwarkach
Skróty do strony masz w wyszukiwarkach
Zakładki mam w zakładkach. Jedynie skróty do najczęściej odwiedzanych stron mam razem z moimi wyszukiwarkami i to wszystko, jeśli chodzi o nietypowe lokalizacje. A i tak przecież moje wyszukiwarki potrzebuję sobie skopiować do nowego profilu, więc co za różnica?
Nie jest mi tak wygodniej przenosić na inny profil, tylko korzystać z przeglądarki na co dzień. Raczej nie zmienia się profilu co drugi dzień ani nawet raz na miesiąc, więc nie będę do tak rzadko wykonywanej czynności dostosowywać takich rzeczy.
Ogarnianie jakiejś edycji baz danych też jest uciążliwe, jeśli korzysta się z tego raz na ruski rok i za każdym razem trzeba sobie na nowo przypominać. Wolę po prostu przekopiować pliki