d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
No właśnie klikałam i nic się nie działoJak klikniesz na któreś z wyszczególnionych zagrożeń to powinien się po lewej wyświetlić jego opis.
No właśnie klikałam i nic się nie działoJak klikniesz na któreś z wyszczególnionych zagrożeń to powinien się po lewej wyświetlić jego opis.
Ehh, człowiek chyba ślepnie Na filmie był pokazany ZHPCleaner i on naprawia. ZHPDiag robi diagnostykę i raport można zamieścić pewnie na forum. Więc wypróbuj najnowszy ZHPCleanerNo właśnie klikałam i nic się nie działo
Masz może MS Office?, bo na malwarebytes można znależć taki wpis:Ze wszystkiego, co znalazł ZHPCleaner, to nie znam tylko tego:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Co to może być? W podanej lokalizacji niczego takiego nie widzę, chociaż włączyłam widok ukrytych plików i folderów
To jest okTak, mam. Znalazłam to w rejestrze:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Czyli nic złego?
To chyba najlepsze rozwiązanie. Usunąć SlimJeta doszczętnie, zainstalować, poustawiać, wgrać dodatki i .... ZROBIĆ KOPIĘW takim razie żadnych szkodników ten program nie znalazł. Muszę po prostu przenieść się na nowy profil w Slimjet, bo tylko na tym takie cuda wianki odchodzą
A może mi jeszcze ktoś napisać, w których konkretnie plikach/folderach w profilu są hasła, zakładki i wyszukiwarki, żebym sobie mogła przekleić do nowego profilu?
Wszystko jest w katalogu \DefaultA może mi jeszcze ktoś napisać, w których konkretnie plikach/folderach w profilu są hasła, zakładki i wyszukiwarki, żebym sobie mogła przekleić do nowego profilu?
Shortcuts to szybki dostęp do stron - tam są linki. Wyszukiwarki być może są w Preferences, ale pewności nie mam.Shortcuts to będą wyszukiwarki? Bookmarks jakoś nie umiałam wcześniej wypatrzeć i myślałam że nie ma, ale faktycznie jest