Rozmawiałem z supportem, będą aktwnie działać, można się z nimi skontaktować przez maila
i są bardzo aktywni na forum SpyShelteraKod:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
@FrantiQ w sprawie twojej licencji najlepiej będzie jak zapytasz ich przez maila lub forum, ja za moje licencje otrzymałem nową tzn. do nowej wersji.
Jeśli była dożywotnia to raczej nie wygasła.Ja mam licencję ale kupioną lata temu i nigdy nie aktywowana. Może już wygasła
Licencje do "starego" SpySheltera nie miały sprawdzania online. Licencje kupiłeś czy wygrałeśDzięki @OXYGEN THIEF za info ws licki.
A tak przy okazji to u mnie jedna licka SpyShelter Firewall bez problemu działa na 2,3 kompach od kilku lat i w sumie to bym zostawił, ale robi się modernizacje i wsio idzie do przodu i powoli przechodzę na 11 okna. Więc kalkuluję co by tu i gdzie wsadzić by było lekko i bezpiecznie, bo w sumie jechałem wiele lat tylko na SSF z wyłączonym Defenderem, choć w ostatnich 2-3 latach zostawiłem go w spokoju i przestałem z nim walczyć debloatami.
Kupiłem jak była jakaś mega promocja.Licencje do "starego" SpySheltera nie miały sprawdzania online. Licencje kupiłeś czy wygrałeś
Sprawdź czy jest proces spyshelter w menedżer zadań, może jakiś antywirus bo blokuje .Witam
Dostałem nową licencję do nowego programu. Po zainstalowaniu nie może się otworzyć. Może ktoś mi pomóc jak ten problem rozwiązać?
Mam win 10
Pozdrawiam