S
spamtrash

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tym, że pewności nie ma, bo niektóre syfy rozkładają się dłużej. I może nam życia nie starczyć2. Uprawiac wyrzucajac plony przez co najmniej 5lat by sie gleba oczyscila
Wiesz co jak w filmie usłyszałem, że to chodzi o pana Wakefielda to doszedłem do wniosku, że nie warto . To jest człowiek, który został pozbawiony praw do wykonywania zawodu po tym jak wykonywał kolonoskopię i punkcję lędźwiową bez zgody komisji bioetycznej u dzieci.Obejrzał ktoś ten film.?... około 90 min... mam "wrażenie" że nikt... przynajmniej z tych co pisali na początku tematu... a może oglądali go wcześniej (posty napisane b szybko po utworzeni tematu, a film trwa około 90 min)
Wybacz że nie streściłem całego filmu...Mnie zniechecila jakosc badan pomiarowych wspomnianych przez Ciebie w poscie (jedno z rodzenstwa dostalo szczepionke, drugie nie).
Otoz widzisz, na malej grupie porownawczej mozna otrzymac rozne wnioski...
Znalem niemiecka rodzine gdzie jeden z braci pil, palil, uzywal zycia do przesady (wyleczyl kilkanascie chorob wenerycznych) i zmarl otoczony szczesliwa rodzina w wieku lat 82.
Drugi z braci nie pil, nie palil, "dziewczynek" nie uzywal i zabila go sowiecka bomba w wieku poltora roku w 45 na obecnym Pomorzu Zachodnim.
Daleki jendakowoz jestem od wysnuwania na tej dosc waskiej grupie badawczej wniosku ze Sowieci bombardowali osoby niepijace i zyjace w cnocie![]()
Może właśnie przez to że miał kontrowersyjne i niewygodne poglądy, popadł w niełaskę i stracił prawo do wykonywania zawodu???? ...oczernic, podważyć autorytet i po gościu. To zawsze działa.Wiesz co jak w filmie usłyszałem, że to chodzi o pana Wakefielda to doszedłem do wniosku, że nie warto . To jest człowiek, który został pozbawiony praw do wykonywania zawodu....