Total Commander – ! Konkurs ! – ! Giveaway !

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dzięki za konkurs słowem wstępu :)

Dlaczego chciałbym wygrać ? Więc dlatego bo jest to program który znacznie ułatwia pracę na plikach. Cenię sobie w tym menedżerze szybki podgląd do dokumentów, zapisywanie wszystkich swoich wykonywanych operacji na plikach, oraz dlatego ,aby nie piracić :D :D

Screen :)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

vulpes

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jest to program z typu muszę mieć go. Obok WinRAR-a jest to najszybciej instalowany program na twardzielu. A taka okazja do zdobycia licencji nie zdarza się za często.
3 warunku niestety nie zalicze nie używam wyżej wymienionych serwisów :). Pozdrawiam.
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/88/2011073009h0134.png/]
2011073009h0134.th.png
[/URL]

mat

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego bym chciał? Ponieważ posiadanie oryginalnego Total Commandera to coś więcej niż stan umysłu, to sens życia. Chciałbym go w końcu odnaleźć. ;)

A

Anonymous

Cześć.
Nie wzięcie udziału w tym konkursie byłoby grzechem (oczywiście dla wierzących) :dziwak
Jak już większość napisała program legenda, ułatwiający różne operacje na plikach, do czego eksplorator windows się
nie nadaje.
Posiada również całkiem dobrego wbudowanego klienta FTP przez co nie potrzeba używać już innych programów tego typu.
Zaletą jest również obsługo wielu typów archiwów.
Potrafi wiele, a zarazem jego interface jest prosty, konfigurowalny i przejrzysty.
TC jest programem który powinien być na kompie każdego kto ma wiele plików i próbuje zrobić z nimi porządek.
Dlatego i ja chce go mieć :D .
Dzięki za super konkurs :D

:D

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Lekki nie zajmujący dużo miejsca "kombajn". Bardzo dobryprogram do codziennych operacji na komputerze.
Niezbędny po "postawieniu" świeżego systemu.
Bardzo przydałaby mi się licencja na Total Commander - dla mnie jest to program "number one" na każdym komputerze, więc spróbuję szczęścia.

wiaqiak

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Od lat używam tego programu, niestety przy każdym uruchomieniu muszę klikać, licencja by mnie uratowała z tej niedogodności. Program jest rewelacyjny i praktycznie nie posiada zagrażającej mu konkurencji. Proszę wziąć mnie pod uwagę podczas wyłaniania zwycięzców.
Mój screen:

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Samo nie wzięcie udziału w konkursie by było pogardą dla tego programu . TC jest pionierem wśród menadżerów plików . Dzięki niemu możemy w prosty sposób zarządzać i operować plikami i folderami na dyskach. Dodatkowymi atutami TC jest synchronizacja katalogów, obsługa archiwów, narzędzie do zmiany nazwy wielu plików i wiele innych . Dzięki wtyczkom możemy dostosować TC do naszych potrzeb. Dlatego bym prosił szanowne jury o dopisanie mnie do konkursu. :D
Screen

Ćwierkacz

onegumas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego chciałbym wygrać lickę na totalcmd? Ponieważ od kiedy mam komputer to zawsze go używam, nie używałem nigdy innych menedżerów plików, zawsze byłem mu wierny. Za pomocą total commandera (w zasadzie jako tcup) zarządzam dwoma dyskami (łącznie 3 TB, ok. 70% wykorzystane).
Jakie widzę w nim zalety i wady:
- dużo miejsca dla okien,
- konfigurowalność,
- wtyczki,
- wygoda w zarządzaniu plikami,
- szybki, bezawaryjny, oszczędny w zasobach

Wada:
- NOT REGISTRED

Bardzo byłbym wdzięczny za usunięcie dla mnie tej jedynej wady programu.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Patrząc na dotychczasowe odpowiedzi, na pewno będą eliminowane te z linkami prowadzącymi do mordoru (nie ma zdjęcia, nie ma strony, nie ma) i z obrazami optymalizowanymi do wyświetlania na zegarkach (słaba rozdzielczość, nieczytelne).

LWiktorn

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Już od czasów studiów używałem Norton Commander-a, potem Windows Commander, a obecnie marzę o licencji na Total Commander-a. Jest to legendarny program o nieocenionych możliwościach, których używam po dzień dzisiejszy! Mowa tutaj o takich funkcjach, jak ftp, wbudowany program do archiwizowania, masowa zmiana nazw plików (nieoceniona przy całym mnóstwie fotografii, jakie wykonuję), podgląd zawartości plików, a także prostsze czynności, takie, jak kopiowanie, przenoszenie plików (z pominięciem uszkodzonych), ich usuwanie....
Mógłbym znacznie dokładniej opisać ten program, lecz obawiam się, że powstałby niezły elaborat :) - myślę jednak, ze nie o to tu chodzi, zwłaszcza, że autor to doskonale wykonał ;) . Bardzo zależy mi na licencji tego programu, zwłaszcza, że żaden z testowanych przeze mnie darmowych zamienników nie spełnił moich oczekiwań, a nie stać mnie niestety na kupno pełnej licencji na ten znakomity program... Pragnę nadmienić również, że już kiedyś uczestniczyłem w podobnym konkursie, lecz miałem pecha i nie wygrałem licencji. Bardzo mnie zasmucił ten fakt, lecz teraz nadarza się kolejna okazja zdobyć pełną licencję i mam nadzieję, że tym razem się uda - nie ukrywam, że byłby to dla mnie wyjątkowy prezent na moje zbliżające się 27 urodziny :)
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za możliwość uczestnictwa w tym wspaniałym konkursie!!!
Z poważaniem. Wiktor K.

kerimex

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Jest to bardzo dobry program, który powiniem być na każdym komputerze. Dlatego warto go mieć.
Pozdrawiam

henryk34

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Total Commander to najlepszy menadżer plików i przyjazny klient ftp. Niezastąpiony w codziennej pracy przy komputerze.Tylko wysoka cena powoduje że jeszcze nie jest w moim posiadaniu.

Kubala95

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym mieć Total Commander (zwany kiedyś Windows Commander), ponieważ jest to najlepszy na rynku menedżer plików i jedno z tych unikalnych narzędzi, które nie posiada będącego w stanie zastąpić go darmowego odpowiednika. Bardzo ułatwia życie przy zarządzaniu dużą ich ilością. Umożliwia wykonywanie na nich wielu operacji jak: dzielenie, szyfrowanie, zbiorową zmianę nazwy oraz kopiowanie znacznie szybsze niż przy wykorzystaniu funkcjonalności Windows. Wbudowany serwer FTP jest bardzo przydatny przy zarządzaniu stroną WWW. Mi jednak najbardziej podoba się traktowanie archiwów wszelkiego rodzaju jak zwykły katalog - zawarte w nim pliki można sprawnie rozpakowywać do określonego folderu używając techniki "przeciągnij i upuść" (wszystko tylko w jednym oknie !). Obydwa okienka z listą plików da się dowolnie dostosowywać do swoich potrzeb: dodawać własne kolumny, zarządzać ich kolejnością oraz sposobem wyświetlania. Zawartość folderów może być wyświetlana na różne sposoby (ikony, lista, miniatury itp.). Program posiada wielojęzyczny interfejs (w tym także polski), który zawiera prawie wszystkie języki świata, a o skopiowaniu stosownych plików decyduje się podczas instalacji. Cała wymieniona wyżej funkcjonalność to tylko niewielka część wszystkich możliwości, które oferuje Total Commander, dodatkowo można ją rozszerzyć za pomocą wielu dostępnych wtyczek.

Świetny konkurs, dziękuję za zorganizowanie go !

Uploaded with

PS. Udostępniłem linka na Facebooku:

Do góry