Total Commander – ! Konkurs ! – ! Giveaway !

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
Każdy monitor posiada określoną rozdzielczość, przy której generowany obraz wygląda najlepiej (natywna).
Monitor nie pracujący z rozdzielczością natywną generuje wyraźnie słabszej jakości obraz.
Ogólnie chodzi o wyraźny screen by było dobrze widać co i jak.

krucydeo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To jest program bez ktorego swiadomy uzytkownik komputera nie moze sie obejsc. U mnie TC wlasciwie zastepuje tapete bo jest otwarty notorycznie i korzystam z niego nieustannie. Nie wyobrazam sobie jakiejkolwiek operacji na plikach bez tego narzedzia. A tak zupelnie szczerze to cale moje otoczenia (rodzina, znajomi) maja zainstalowane przezemnie TC i sa naklanani do korzystania z tego programu co po pewnym czasie wychodzi im na dobre a ja moge byc pewien podziekowan w postaci zaproszenia na kolacje kub dobry alkohol :)
A dlaczego chcialbym wygrac licencje? Ano dlatego ze wraz ze swiadomoscia korzystania z legalnego softu nie idzie zasobnosc mojej kieszeni stad wielka przyjemnosc uczestnictwa w tym konkursie (nutka hazardu - tak to nazwe). A mowiac wprost brakuje mi wlasnie TC do pelni szczescia posiadania licencjonowanego softu na swojej maszynie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

symeonos

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
1. Total Commander bardzo by się przydał ponieważ dla mnie to niezastąpiony manager plików i klient FTP. Ponieważ nie mam licencji używam innego managera i pomimo wielu funkcji jest gorszy od TC. Głównym problemem jest wolne odświeżanie okien a kiedyś straciłem dane przy kopiowaniu, dlatego ucieszył by mnie oryginalny TC - wolny od wad i bezpieczny.
2.

V

vhick

I like Total Commander because I really like dua pane file manager. I'm with ease when using a dual pane and support addons that will function the file manager suit to my needs. The program itself have name customization that will robust your task in managing your files and jobs.

My screenshot:
14v04yq.jpg

Sharing:

radj

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Potrzebuję pewnego programu do zarządzania plikami na dysku jak i przesyłania plików na serwer FTP.
Często też wykorzystywał bym takie opcje jak:
- porównywanie plików
- hurtowa zmiana nazw plików z wykorzystaniem wyrażeń regularnych
- kopiowanie pełnej ścieżki dostępu pliku
- wyszukiwanie plików i folderów
- synchronizacja plików - katalogów i wiele innych...

W Total Comanderze podoba mi się jego prostota, ogromne możliwości i co ważne niezmienność - autor TC nie eksperymentuje z wodotryskami i niepotrzebnymi funkcjami.

Mikelanro

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
TC to legendarny już dziś program bez którego ciężko się obejść, menadżer ten instaluje jako jeden z pierwszych programów w systemie. Bardzo on mi ułatwia pracę webmastera.

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Total Commander to program o wielkich możliwościach, między innymi:
- przypomina mi starego dobrego DOSowego menagera NC, którego używałem ze 20 lat temu ;)
- modułowa budowa, możliwość dodawania wtyczek
- wbudowany podgląd różnych formatów plików jak i pakowanie i rozpakowywanie archiwów
- kolejkowanie kopiowania
- wiele, wiele innych funkcji..............

Czego chciałbym wygrać? to oczywiste, wszystko co potrzebne menadzerowi plików w jednym programie. Kiedyś używałem Directora Opus na Amidze, później NC na pececie, na Windows TC. TC rządzi !!!

Full zdjęcie -

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Koniec przyjmowania zgłoszeń.
9caXz.gif

Wyniki:

5P4jU.png

Wygrali: FARMER, wiaqiak, caxton, Mikelanro, KAMA3.
Zwycięzców proszę o przesłanie danych na które mają być wystawione licencje (Imię, Nazwisko, adres e-mail). Na odpowiedź macie 48h (od godz. 14:00 02-08-2011), w przeciwnym razie licencja powędruje do kolejnej osoby z listy. Do odpowiedzi należy dopisać frazę:
Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych, dla potrzeb niezbednych do realizacji konkursu (zgodnie
z Ustawa z dn.29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz. 883)
W innym wypadku nie będę mógł przekazać ich do wygenerowania licencji, bo to też jest przetwarzanie i będę zmuszony również w tym wypadku wybrać innego laureata.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Nie widzę wyników. Całe wieki pisze processing , nie prościej walnąć screena z randoma , nie filmik z losowania czy co dał dałeś :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30610
Miasto
Trololololo
Likwis napisał:
Nie widzę wyników. Całe wieki pisze processing , nie prościej walnąć screena z randoma , nie filmik z losowania czy co dał dałeś :)
Likwis , wyników jeszcze nie ma :D, processing czyli trzeba czekać.Wyniki się robią. :D

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Do góry