longinus napisał:Jak ściągniesz spolszczenie ,to przeczytaj w pliku tekstowymjogobella napisał:które dwa procesy wyłączyć ,aby wgrać spolszczenie ??
Które procesy ?longinus napisał:Wyłączyłem 2 procesy bez trybu awaryjnego, zamieniłem pliki i gra/win 8.1/Avos napisał:Windows 8.1
Plik en-GB usuwamy w TRYBIE AWARYJNYM.
jedynie się wylogowanie i za.
Spokojnie. Pepiki dalej się pozbywają softu. Można rozdać całej Warszawie... i jeszcze zostanie.Manila napisał:Grupa komandosów z PZD napadła na Pepików i pozamiatane.![]()
Proszę wytłumaczyć dziadkowi od a do z w jaki sposób mam spolszczyć ten program na xp.Kombinuję już ze dwie godziny i nic mi nie wychodzi.Dziękuję wszystkim którzy mi pomogąlonginus napisał:Avos napisał:Które procesy ?
Próbowałem ale za cholerę nie dało się odinstalować.
Dopiero tryb awaryjny.
Ale pewnie można i tak i siak.![]()
te procesy jak powyżej
Podmieniam te pliki ale nie ma żadnego efektu.remool napisał:Kurcze , chciałem Ci senior38 pomóc ale nie wiem co tu wyjaśniać....specjalnie pobrałem TUU i spolszczenie nie zamykając żadnych procesów podmieniłem pliki w C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2014 i działa ...wszystko w 5 sekund ...a jak to wygląda u Ciebie że nie możesz ?
Na xp może nie trzeba ale na win 7 tak, bo jeśli tego nie zrobimy to nie da się usunąć tego folderu.remool napisał:Eeeee z tymi procesami to jakaś lipa ...nic nie musiałem ubijać tylko wystarczyło podmieniać pliki
Swiatełka nie widać,przeczytaj pw.remool napisał:senior38 ma Xp`eka wiec nie musi ubijać żadnych procesów ...nie mieszajcie mu niepotrzebnie w głowie
I jak tam senior, widać światło w tunelu ?