TuneUp Utilities 2014 za darmo (6 miesięcy)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Inny sposób na spolszczenie
Zmieniamy nazwę folderu ze spolszczeniem z en-GB na pl-PL i kopiujemy do podanej wcześniej lokalizacji. Następnie szukamy klucza rejestru:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i zmieniamy nazwę w "UILanguage" na pl-PL

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Skorzystałem z wcześniejszych porad i się udało. Metoda skuteczna nawet w najnowszym W8x64, aczkolwiek musiałem wyłączyć wspomniane dwie funkcje aby TU nie startował razem z systemem. Nareszcie wszystko w rodzimym języku, aż miło :ok
Wielkie dzięki!

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Strasznie to skomplikowaliście,u mnie a przynajmniej w XP,wystarczyło zamienić folder en-GB na folder ze spolszczenia o takiej samej nazwie czyli en-GB i wszystko gra :gracz

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
wojwojtek napisał:
Strasznie to skomplikowaliście,u mnie a przynajmniej w XP,wystarczyło zamienić folder en-GB na folder ze spolszczenia o takiej samej nazwie czyli en-GB i wszystko gra :gracz
Niestety w W8 taki numer nie przeszedł i musiałem na czas podmiany plików wyłączyć TU, a potem ponownie go włączyć. Robi się to w autostarcie według mnie nie ma tu nic skomplikowanego. A ponieważ kupiłem pełną wersję tego programu (niestety nie spolszczoną) z wieczystą licencją, to jestem bardzo wdzięczny za tę poradę.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
w windows 8 tryb awaryjny i kolejno usunięcie folderu en-GB i wklejenie spolszczającego en-GB

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Będziecie robić coś i kręcić, aż zepsujecie komputer.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Nie wiem jak można sobie generować problemy, mając do wykonania prostą czynność, użycia menedżera zadań?. Podana instrukcja, czyni tę czynność prostą jak konstrukcja cepa. A gdzie nasza eksploracyjna ciekawość odkrywania?. Instalacja zajmuje wszystkiego trzy minuty. Sprawdziłem w Windows 8.1 32.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
OXYGEN THIEF napisał:
bo to jest trial czyli wersja testowa na 180 dni, a nawet więcej o wiele więcej jak ktoś wie o czym piszę :yhy :yhy
a jak niby to zrobić? :jezyk

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Oxygen Thief wie co pisze. Kilka chwil i mamy to
sq7fh1.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
mi bardziej chodziło o to że jeśli to jest trial na 180 dni to wystarczy zapuścić jakiś wąchacz/kukacz :wariat zmian wprowadzanych w systemie i odszukać pliki/wpisy odpowiedzialne za start tego triala, wykasować je po tych 180 dniach i zainstalować program na nowo.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Zrozumiałem intencje Oxygen Thiefe. Korzystam z funkcji Xpress Recovery. Co jakiś czas przywracam PC do punktu tuż po instalacji systemu. Wtedy bez problemu, na czyste znów konto, instaluje każdy wysłużony trial. To był tylko żart, z serialem znalezionym na YT i udaną rejestracją, co mnie samego serdecznie zdziwiło. Pozdrawiam wlodeusz :piwko

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
mi bardziej chodziło o to że jeśli to jest trial na 180 dni to wystarczy zapuścić jakiś wąchacz/kukacz :wariat zmian wprowadzanych w systemie i odszukać pliki/wpisy odpowiedzialne za start tego triala, wykasować je po tych 180 dniach i zainstalować program na nowo.
Nawet nie trzeba instalować programu na nowo, aby wyzerować licznik triala. Można to zrobić w każdej chwili. Wystarczy usunąć jeden z wpisów, który jest prawdopodobnie trzykrotnie powielony w rejestrze. Więcej wpisów nie udało mi się zlokalizować.

Nie daję gwarancji, że później wszystko będzie działało idealnie, ponieważ sprawdzałem tę metodę niejako w warunkach laboratoryjnych - na sucho. Dopiero praktyka pokaże, czy ten sposób się sprawdzi i czy będzie skuteczny.

Zerowanie licznika TuneUp Utilities 2014 w systemie Windows 7/64:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Kombinacje alpejskie to wszystko ... już lepiej odwiedzić warezy :klawik.

A

Anonymous

remool napisał:
Kombinacje alpejskie to wszystko ... już lepiej odwiedzić warezy :klawik.
Wystarczy usunąć z rejestru jeden plik. Jeśli to jest kombinacja alpejska... to co w takim razie nią nie jest... :klawik.
:hi

POST NUMER 900

POLISH PSYCHO. MAMY JĘZYK, W KTÓRYM NAJPIĘKNIEJ NA ŚWIECIE BRZMIĄ BLUZGI I LITERATURA.

★★★★★★★★CLICK★THE★↑↓LIKE★WORD↑↓★★★★★★★★

Do góry