TuneUp Utilities 2014 za darmo (6 miesięcy)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Re: TuneUp Utilities 2014 za darmo ( 6 miesięcy)

Ten link alternatywny z pobraniem tego TuneUp 2014 padnie, bo box ma limit na pobieranie danych (transfer), zaraz dodam alternatywny
na innym hostingu

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Klucz jest wbudowany, wystarczy zainstalować.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo

może czesi nie chcą aby było dla wszystkich, ma być tylko dla nich ale teraz już za późno bo instalator z wbudowanym kluczem wrzuciłem na inny hosting :wariat

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo

pewnie sprawdzają po linkach i im pokazuje (wklejają link w wyszukiwarkę i widzą jak popularne i gdzie jest ich promocja) :jezyk , dlatego promocje warto podawać w linkach skróconych :szef jak goo.gl czy bit.ly. Czasem producenci tak robią, mogli też wprowadzić restrykcje i np: trzeba mieć IP czeskie żeby pobrać z ich strony.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Program jest dla tych którzy wcześniej nie zainstalowali wersji testowej TuneUp Utilities 2014

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
OXYGEN THIEF napisał:
Program jest dla tych którzy wcześniej nie zainstalowali wersji testowej TuneUp Utilities 2014

Czy po instalacji wymagana jest jakaś rejestracja albo założenie konta, albo coś jeszcze innego?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
alberto napisał:
Czy po instalacji wymagana jest jakaś rejestracja albo założenie konta, albo coś jeszcze innego?

tak po instalacji trzeba zagrać na
mandolina.gif

:wariat

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Dzięki , wypróbuję , lubię nowości . Chociaż mam lekkie obawy jak to będzie działało na Viście .

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Gonzoo napisał:
Dzięki , wypróbuję , lubię nowości . Chociaż mam lekkie obawy jak to będzie działało na Viście .
Powinno działać bez problemu. Na W8 działa wyśmienicie z 13 były problemy więc kupiłem 14-ę. Niestety także niespolszczona, ale daje sobie radę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
bo to jest trial czyli wersja testowa na 180 dni, a nawet więcej o wiele więcej jak ktoś wie o czym piszę :yhy :yhy

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Używałem na co dzień kiedyś ThuneUp wersję 9. Potem kolejne. Jednak 9 była najlepsza.

A

Anonymous

longinus napisał:
I promo zniknęło ze strony.
Wszedłem po swojemu, czyli kulturalnie. :szydera Pobuszowałem na stronie z promocją. Założyłem konto i ... odnalazłem zgubę. :hippie Poniżej dwa linki skrócone do TuneUp Utilities 2014 na 180 dni, tak jak sobie życzył OXYGEN THIEF. Chwilkę trzeba odczekać, aż się zacznie pobieranie.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:hi

Do góry