Ostatnia edycja:
Ooo, oprócz tego co podałeś, to na ceo.pl też napisali o przejęciu. I taka ciekawostka, znajdź trzy elementy różniące poniższe artykułyPare slow na temat:Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!- pierwsze zdanie
Ustalmy, że w tym temacie mistrzem jednak nadal pozostaje Adrian. Ale jak widać drugie miejsce na podium też jest łakomym kąskiem....... Arek ....
Izraelski MON rekomenduje aplikację Usecrypt jako bezpieczną
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
MŚcibo...
Encryption type | ½ na lokalnym komputerze i ½ w chmurze producenta |
A ja Cie mialem za czlowieka ktory uwaza na to co oglada....Widziałem reklamę tego komunikatora w telewizorze, głównie informowali - usecrypt messenger sprawdzi czy twój telefon jest zhackowany -
kurcze doprecyzuję, w sklepie byłem i to tam w telewizorze widziałem.TV nie oglądam bo nie mam telewizoraA ja Cie mialem za czlowieka ktory uwaza na to co oglada....
Anyway, jako ze porzadny obywatel jestem i nie lubie jak mi Żymiańska aplikacja wmawia ze polska jest i inne kocopoly to poczulem sie w obowiazku wypelnic wniosek pt:
Wysoka Obstrukcjo, uprzejmnie nieniejszym donaszam albowiem poczuwam uzasadnione mniemanie ze bo gdyz poniewaz albowiem w zwiazku z czym i umiescilem tu:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!Na pierwszy rzut oka nie ma powiazania z koronawirusem, ale kolega tez ogladal ta reklame i sie tak zaczal smiac ze az go gardlo rozbolalo i czasowo (dobry) smak utracil, co moze wskazywac na infekcje medialna.