Witam ,to i ja zabiorę głos w dyskusji.
Może nie udzielam się tak często jak inni ,bo uważam że nie ma sensu kłapać dziobem i pisać aby pisać, ale odwiedzam to forum codziennie w poszukiwaniu informacji o darmowych programach i chyba oto chodzi aby jak najwięcej ludzi miało legalne oprogramowanie a dzięki temu forum można takowe zdobyć.
Chyba że chcecie zrobić forum koleżków którzy będą zgarniali wszystkie programy z konkursów.
Warto się jeszcze zastanowić jak to rozwiązać, no ale to już zostawiam WAM.
Może nie udzielam się tak często jak inni ,bo uważam że nie ma sensu kłapać dziobem i pisać aby pisać, ale odwiedzam to forum codziennie w poszukiwaniu informacji o darmowych programach i chyba oto chodzi aby jak najwięcej ludzi miało legalne oprogramowanie a dzięki temu forum można takowe zdobyć.
Chyba że chcecie zrobić forum koleżków którzy będą zgarniali wszystkie programy z konkursów.
Warto się jeszcze zastanowić jak to rozwiązać, no ale to już zostawiam WAM.
Jaki problem choć troszkę dać coś z siebie, jakby każdy chociaż w minimalnym stopniu dał od siebie trochę chęci, wkładu , to nie byłoby problemu z rangami i forum byłoby mocniejsze.
.
) i naprawdę taka minimalna nagroda jak większa szansa na wygranie ciekawego programu, to rzecz godna pochwalenia. Jednak jest i pewna wątpliwość, a mianowicie jakaś część z Was uczestniczy w konkursach na innych stronach na tych zasadach jakie krytykujecie tutaj, tzn. w przeważającej liczbie są to posty konkursowe. Nie krytykuję tego oraz nie uważam tego za coś niedobrego, po prostu piszę tylko o własnych odczuciach. Nie mógłbym aspirować do szacownego grona zasłużonych - nawet jakbym na to zasługiwał (a z pewnością nie zasługuję), ponieważ nie chciałbym być hipokrytą ,bo sam parę "konkursowych"(jedynych) postów np. na malwaretips umieściłem.
). Parę razy skorzystałem z rad i bardzo za nie dziękuję, a wszystkim zainteresowanym i zasłużonym życzę wielu wygranych.