Nie przypuszczałem, że rok minie tak szybko i przyczynię sie do 3 pochwał.
artoor - sugeruje że ja się uskarżam na ...wykluczenie
Szukam, i szukam gdzie ja się uskarżam na wykluczanie i nie mogę znaleźć!. Wprost przeciwnie, znalazłem że jestem za nowym regulaminem
, Ba! Okazuje się że mam równie piękny życiorys jak artoor
Pomysł z Grupą <Pijawek> był oczywiście żartem, aby spojrzeć na niektóre wpisy z dystansem ( rafalp86 nadajemy na tych samych falach
)
antbil007 - gdy ja piszę o polaryzacji dyskusji "zwieranie szeregów" (... a nie zwieraczy ! chyba poszedłeś po bandzie bo aż mnie ruszyło :ireful ) to jednocześnie dodaję że to DOBRZE dla Forum, oraz że demokracji w tym przypadku jestem przeciwny, i że admin wie co robi ....czyż to nie to samo o czym Ty piszesz ?
Ludzie...jestem po Waszej stronie
pozdrawiam
hocik
artoor - sugeruje że ja się uskarżam na ...wykluczenie
Szukam, i szukam gdzie ja się uskarżam na wykluczanie i nie mogę znaleźć!. Wprost przeciwnie, znalazłem że jestem za nowym regulaminem
, Ba! Okazuje się że mam równie piękny życiorys jak artoor
Pomysł z Grupą <Pijawek> był oczywiście żartem, aby spojrzeć na niektóre wpisy z dystansem ( rafalp86 nadajemy na tych samych falach
)antbil007 - gdy ja piszę o polaryzacji dyskusji "zwieranie szeregów" (... a nie zwieraczy ! chyba poszedłeś po bandzie bo aż mnie ruszyło :ireful ) to jednocześnie dodaję że to DOBRZE dla Forum, oraz że demokracji w tym przypadku jestem przeciwny, i że admin wie co robi ....czyż to nie to samo o czym Ty piszesz ?
Ludzie...jestem po Waszej stronie
pozdrawiam
hocik
dlatego,wszystkim nowym userom i tym z dłuższym stażem proponuję brać się do roboty,od teraz uczestnictwo w konkursach będzie bardziej transparentne i żeby coś zyskać będzie trzeba coś od siebie dać.Jak to powiedział jeden ze starszych rangą Kolegów : praca daje satysfakcję a otrzymywanie czegoś za darmo już nie...konkludując : czynnie rozwijając nasze Forum połączycie przyjemne z pożytecznym
.

Proponuję, żeby co pewien czas, np. co dwa miesiące, dokonywać lustracji zasłużonych.
Może wtedy przeciwnicy zmian zrozumieją, że może warto znaleźć swoją niszę na Forum i w miarę swoich możliwości udzielać się na nim. Zdaję sobie sprawę, że każdy z nas ma różne obowiązki i nie zawsze ma czas, aby rozwijać PZD. Chodzi mi tylko o zasadę. Nie będę protestował w przypadku mojej degradacji, o ile będzie to zgodne z nowym regulaminem. :k...... Takie są zasady i basta.

.