Quake 3 Arena, Unreal Tournament - wiadomo o co chodzi
Need for Speed: Underground - najlepsza część serii NFS,
Richard Burns Rally - najlepszy symulator wyścigów WRC na pc,
Supreme Snowboarding - fajna jazda na snowboardzie,
Call of Duty 4 - Modern Warfare, Battlefield 3 - te dwie na rozładowanie stresu
w różne grałem, niewiele w 100% ukończyłem, ale ostatnio dzięki naszemu forum za dolara kupiłem Tomb Raidera 2013 i w 27 godzin przeszedłem;
aktualnie gram:
1. wszystkie batmany (jestem fanem)
2. project cars
3. grid2
4. NFS2012
5.Wiesiek3
5.FarCry4
6.ACIII
7.GTAV
Tomb Raider tak mi się spodobał, że po wakacjach zakupię nowego (póki co sezon i robota czeka)
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.