A
Czystym obrazem ISO jest Windows 8.1 RTM .Instalowałeś "Windows 8.1 GA Rollup A" jak pamiętam, dzisiaj w Windowas Update była dwie aktualizacje jakieś 8mb i to wsio.Aguarius napisał:Czy i jak można pobrać obraz iso?
Właśnie niczego nie majstrowałem, przed aktualizacją wszystko chodziło bez problemu. Już przejście z W7 na W8 sporo mnie kosztowało bo musiałem kupić aktualizacje kilku programów między innymi True Image 2013 bo 12 nie była zgodna z W8. A teraz cała kolekcja Angry Birds + TU 2013 nie chce po aktualizacji działać. Co prawda kupiłem już TuneUp Utilities 2014 więc płakać nie mam po czym ale jednak innych legalnych programów mi żal.Avos napisał:Nie mam pojęcia co zmajstrowałeśJa nie ma problemów .
Securitas napisał:A mnie to zaraz szlag albo inna cholera trafi...od jakis 2 godzin ciagnie mi sie aktualizacja do win 8.1 PRO i po okolo 50 % robi sie wypierdut i od nowa... co za cholerne gofno z Microshitu![]()
Jak ja ściągałem to było widać na pasku postępu który pokazywał ile procent się ściągnęło. Wracając do wcześniejszego tematu muszę dodać, że nie widzę u siebie aby problemem było stosowanie "polepszaczy" w postaci TuneUp Utilities 2013 bo takowy nie chciał mi działać po zainstalowaniu na "Windows 8.1 zarówno przed dodaniem jak i po dodaniu: GA Rollup A" z powodu braku zgodnościtofana napisał:Securitas napisał:A mnie to zaraz szlag albo inna cholera trafi...od jakis 2 godzin ciagnie mi sie aktualizacja do win 8.1 PRO i po okolo 50 % robi sie wypierdut i od nowa... co za cholerne gofno z Microshitu![]()
U mnie już chyba trzecią godzinę idzie instalacja, a właściwie to nawet trudno powiedzieć czy idzie.
Tak ma być?