Chrome is my main browser. Its fast compared to others, extension support is good, like the inbuilt pdf, flash, translator & vulnerabilities are fixed fast.
Zrezygnowałem Mozilla Firefox 56 i przesiadłem się na Cent Browser jest bardzo szybki, wczytywanie stron i stabilny podobno kiedyś było jak Google Chrome.
Zrezygnowałem Mozilla Firefox 56 i przesiadłem się na Cent Browser jest bardzo szybki, wczytywanie stron i stabilny podobno kiedyś było jak Google Chrome.
ostatnio przerzucilem sie w calosci na ff [57->58] z seamonkey ktorego uzywalem od... czasow kiedy zmienil sie z netszkapy? powodow bylo kilka. seamonkey mocno tracil przy aktualizacjach, wiec bezpieczenstwo gdzies odstawalo. w koncu bylem w stanie zmiescic sie z uzytkowa gora w wysokosci tego co mialem w seamonkeyu, gdzie mialem mocno kompaktowy wyglad. dalej wkurza mnie idiotycznosc kart na gorze, ale przeboleje i przywykam wiekszosc dodatkow udalo sie dobrac na modle tego co mialem. nawet nie wiecie jak trudno sie przemoc po tylu latach na cos innego. ja to chyba z tych ktorzy jak ludzie beda latac samochodami to dalej bede chcial chodzic hehe
w tle comodo dragon i edge. seamonkey jako zapas zapasu na okolicznosc gdyby jednak z nim sie przeniesli na x64 i zaczeli wydalac z aktualizacjami.
Takie pytanie, które może już gdzieś było na tym forum ale nie mogę namierzyć. Korzystam z Chroma i co miesiąc, dwa przeglądarka resetuje mi się i cały speed dial muszę na nowo przywracać z kopii. W lisku nigdy czegoś takiego nie miałem.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.