Witamy na PZD!

Welcome to PZD!

Register Zaloguj

Zmiany, zmiany, zmiany (V2)

Grandalf

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
26 Maj 2015
Posty
3318
Polubienia
3340

Tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tego zmienić (strasznie dużo miejsca to zajmuje). Wymyśliłem sobie coś takiego:


Jak widać na zrzucie, można by było podzielić obecne miejsce z konkursami na pół i tam dodać "Polecane". Wtedy Nowe posty poszłyby do góry i wyglądałoby to lepiej. Jednak nie wiem, czy na mobile by to wyszło dobrze.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
24882
Polubienia
3488

Tak się zastanawiam, czy nie dałoby się tego zmienić (strasznie dużo miejsca to zajmuje). Wymyśliłem sobie coś takiego:


Jak widać na zrzucie, można by było podzielić obecne miejsce z konkursami na pół i tam dodać "Polecane". Wtedy Nowe posty poszłyby do góry i wyglądałoby to lepiej. Jednak nie wiem, czy na mobile by to wyszło dobrze.
Tych pasków nie będzie, to jest pozostałość po xenforo 1 - ogłoszeniach o konkursach.Podczas konwersji do X2 zapomniałem ich wyłączyć a teraz w X2 nie wiem gdzie je wyłączyć ale się dowiem.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
24882
Polubienia
3488
Wyłączyłem slajdera na mobilnych, @al coś wspominał że się rozjeżdża czy cuś .
 

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
12 Maj 2011
Posty
1290
Polubienia
99
:hiWitam, mam takie małe spostrzeżenia (niby nic), pisząc nowy post na ciemnym stylu tekst zaznacza się na czarno, wogóle nie widać tego zaznaczenia, drugie to wstawiając link do programu czy strony (wstawiany adres) był w kolorze zielonym co odróżniało go od reszty tekstu, ułatwiało to widoczność. :hi
 

Niejaki

Bardzo aktywny
Dołączył
16 Wrzesień 2017
Posty
354
Polubienia
170
gdzie?
wcześniej czat był na samym dole strony( a powiadomienia sie pojawiały w zakładce Chroma)
 
Ostatnia edycja:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
24882
Polubienia
3488
Przetłumaczyłem to co było w EN widoczne dla niezarejestrowanych


Dodałem wtyczkę pokazującą ilość robotów na stronie + przerobiłem na PL