Adobe CS2 Premium Plus za darmo !

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4549
Miasto
Gdynia Orłowo
bez@ nazwy napisał:
aktualizacja z dobrychprogramów
Sprawa została już wyjaśniona na forum Adobe przez Dova Issaacsa (post 6), który jednoznacznie określił, że pomimo ogólnej dostępności klucza (wszyscy użytkownicy mają dostęp do tych samych kluczy licencyjnych) i plików instalacyjnych, uprawnieni do instalacji są jedynie dotychczasowi posiadacze licencji na wymienione wyżej programy.
...czyli lipa

możesz podać bezpośredni link?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo
:szydera
uprawnieni do instalacji są jedynie dotychczasowi posiadacze licencji na wymienione wyżej programy.
:scratch

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
OXYGEN THIEF napisał:
uprawnieni do instalacji są jedynie dotychczasowi posiadacze licencji na wymienione wyżej programy.
:scratch

Masz rację Oxy, większej głupoty nie można strzelić. Przecież to tautologia. Wiadomo, że uprawnieni są ci co byli uprawnieni, promocja/prezent czy jak to zwał polega na powiększeniu tej grupy, a nie przypomnieniu, że istnieje.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
No dziwne bardzo dziwne. Tylko że na Adobe id ma zarejestrowane dwa klucze Photosphop CS2 i Audition 3 przy czym od Audition 3 przyszła mi na maila wiadomość o takiej treści:

Welcome Rafał,
Thank you for registering your Adobe® Audition 3® software — we look forward to helping you get the most out of it. To get the most out of your software, take advantage of the following resources:
Support: Get the help you need, including forums downloads and more.
User and Developer Community: Read articles, learn from the experts, interact with
members, and more.
eSeminars: Participate in free on-demand and live e-seminars to learn about
trends and get valuable tips and tricks.
Training: Instructor-led and interactive online courses, workshops, seminars,
certifications, professional development and more.
Thank you.

Poczekam parę dni jak będzie z tymi kluczami , jak zostaną na serwerze to uznam że mam legalną.

Zresztą podobna była sytuacja z Microsoftem- Windows 8-Media Center. Za darmoszke można było stać się w pełni legalnym użytkownikiem Windowsa.

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Pozdrawiam jeszcze nie śpiących, podnieconych "promocją".
Podzielę się moim doświadczeniem, może się przyda...
Zainstalowałem PS CS2 z linku i w czasie instalacji wkleiłem serial podany na stronie z linkiem.
Oto efekt
ps21n.jpg

Nie mogę zarejestrować poprzez Photoshopa (błąd połączenia, spróbuj później) a jak chce to zrobić poprzez stronę adobe to po wpisaniu znanego już seriala otrzymuję coś takiego:
ps22o.jpg

No i dalej nie da się przejść...ale Photoshop działa i nie informuje o pozostałych dniach wersji próbnej.
Ciekawe do kiedy...
Dobranoc :francuz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30929
Miasto
Trololololo

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Rejestrowanie na stronce jest opcjonalnie z tego co wyczytałem przy pierwszym uruchomieniu. Chyba wystarczy tylko aktywować... Ale sami się wpieprzyli na minę z tym. Kto daje i odbiera...

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
"Mikelonsky" zabawne, ja mam np.taki bajer :yhy
11495043.jpg

Rejestracja działa i potwierdzenie zakupu produktu przychodzi na maila.Wspominałem to we wcześniejszym poście. Jak uznają że nielegalne klucze to niech je skasują.Na tej stronie Adobe są klucze do produktów Macromedia 2004 (bez instalatorów) :szydera

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

To chyba jeszcze nie koniec całej tej sprawy !!

Dobranoc wszystkim :hi

A

Anonymous

Ciekawe kto w tej sprawie dał ciała - świadomy przeciek, zemsta, kawał. Na zdrowy rozum wystarczyło poinformować użytkowników CS 2, że wyłączają serwery aktywacji i należy skontaktować się ze wsparciem technicznym, które poda dalszą procedurę uzyskania dostępu do oprogramowania z kluczykami. Od początku sprawa jest bardzo dziwna. Z jednej strony darmowy dostęp do oprogramowania z takimi samymi serialami dla ... milionów użytkowników, z drugiej zaś - tłumaczenia korporacji:

Taki mały softwarowy thriller. Mleko się już rozlało.

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
No i dupa - zarejestrowane produkty zniknęły mi z konta :/ Też tak macie?

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
w sumie teraz też mam - przedtem nie było i do tego miałem inny wygląd strony :co jest?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
senior38 napisał:
Naits napisał:
u mnie jest na stronie nadal
U mnie też ale nie mogę go spolszczyć.Próbowałem z dwóch żródeł bez efektu.A może ktoś to już zrobił i działa.Proszę o podpowiedz.
Mam polską wersję Adobe Photoshop CS2 PL, do której ten klucz pasuje. Instaluje się bez problemu i rejestruje w Adobe również, Zainstalowałem na Windows 8 , bo na XP mam zainstalowaną oryginalną z kluczem z pudełka. Zainteresowanym postaram się utworzyć instalator tylko zastanawiam się czy nie będzie kłopotu z jego wrzuceniem na Dropboxa bo waży 278 MB

Do góry