Adobe CS2 Premium Plus za darmo !

latinlover

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No tak dali dupy... Niemnie jednak takie nie profesjonalne zagranie w tak znaczącej firmie jest naprawdę nie na miejscu. Jedni mówią że tym zamieszaniem sobie zrobili darmowa reklamę i bazę ludzi... owszem zrobili ale jeszcze więcej by zyskali gdyby to pożądanie rozegrali. Pewnie gdyby nie takie zainteresowanie to w ogóle by nie podjęli tematu.

Choć z drugiej strony to Adobe wiec czego można się spodziewać. :nea

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
I raczej nic z tym nie zrobią. Na dobreprogramy.pl większość się wypowiada że pisało z pytaniami o ten pakiet i mówili że mogą go legalnie używać. Nawet jeśli go nie kupili :) Sytuacja jest prosta niektórzy uznają że pakiet za free a drudzy go skasują.

Już poprawione

latinlover

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
rafalp86 napisał:
I raczej nic z tym nie zrobią. Na dobreprogramy.pl większość się wypowiada że pisało z pytaniami o ten pakiet i mówili że mogą go legalnie używać. Nawet jeśli go nie kupili :) Sytuacja jest prosta niektórzy uznają że pakiet za free a drudzy go skasują.

Już poprawione

No tak ale mimo wszystko fajnie jakby była jedna oficjalna wersja. Bo wiesz to ze ktoś myśli to jedno a to co może to co innego :] Zastanawia mnie tylko jak to będzie z tymi licencjami przypisanymi do konta Adobe. w ogóle w tym wszystkim jest tyle niejasności że niedługo powstaną o tym legendy i baśni ludowe :p

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Nie chcem ale muszem jak to przedstawia znana z ostatnich promo strona downloadcrew.com
Bvc7C.jpg

Adobe Creative Suite 2 was a capable collection of powerful design tools, released in 2005. The main components included Adobe Photoshop (photo editing), Adobe Illustrator (vector graphics editing), Adobe InDesign (desktop publishing) and Adobe Version Cue (version control), while Adobe Bridge helped to link everything together.

Unsurprisingly, the suite isn't as leading edge as it was at release, but the programs do still have their uses. And, as Adobe has now made them available for free, you can now try out these old industry standards for yourself.

Be aware, this won't be for everyone. These are old programs, intended for use on Windows 2000/ XP and Mac OS X v.10.2.8–v.10.3.8 (PowerPC® G4 or G5 processor). We've managed to install CS2 on a 64-bit Windows 7 system, but this is unsupported and there's no telling what issues might crop up.
Więcej info:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
+ link do pobrania

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
@Ponury Rumcajs

Z miłą chęcią skorzystałbym z Twojej instalki. Jeżeli możesz to wstaw na hosting.

Z góry, Dziękuję.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Ok, więc pakuję i wrzucam na zippyshare :)

Edit:
Oto obiecane linki:

Part 1:

Part 2:

Part 3:

Pliki .rar zawierają 10% danych naprawczych.

Podczas instalacji kopiujemy klucz i wklejamy w okno instalatora przy pomocy skrótu "ctrl + v".
Program po instalacji uruchamia się domyślnie po angielsku lecz można to łatwo zmienić.

[1].
23298019494243120041.jpg

[2].
67628729583174444560.jpg

[3].
92071212662446607369.jpg

[4].
09892652954544559447.jpg

Teraz mamy już pełną wersję PL ale możemy z niej korzystać tylko przez 30 dni. Aby nasza Polska wersja była zupełnie pełna musimy jeszcze pobrać sobie licencję z serwerów Adobe (robimy to z poziomu programu). Rejestracja programu nie jest wymagana.
U mnie wsio ładnie śmiga.

Pozdrawiam :)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
W zestawie o którym pisaliśmy wcześniej pojawiły się dwa nowe programy do pobrania (pełne wersje z kluczem) , a mianowicie:
- Adobe After Effects 7.0
- Acrobat 7 Pro ( wcześniej wersja 8).

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Adobe zdecydowanie odradza prowadzenie nieobsługiwane i nieaktualne oprogramowanie. Numery seryjne poniżej powinny być używane tylko przez klientów, którzy legalnie zakupionych CS2 lub ​​Acrobat 7 i muszą utrzymać swoje obecne wykorzystanie tych produktów. :sarkazm
Powinny być :p

A

Anonymous

Czy powinno być w takiej formie?:
rafalp86 napisał(a):
Adobe zdecydowanie odradza prowadzenie nieobsługiwane i nieaktualne oprogramowanie. Numery seryjne poniżej powinny być używane tylko przez klientów, którzy legalnie zakupionych CS2 lub ​​Acrobat 7 i muszą utrzymać swoje obecne wykorzystanie tych produktów. :sarkazm
Gwara jakaś czy narzecze. Kaszëb, Ślůnzok, Warnijok, Pyra czy Cudaczek?
U nos godo sie ino po polsku i żodna guła nie bydzie guglować. :szydera
Oficjalne stanowisko Adobe w tej sprawie jest powszechnie znane. Masz zamiar wałkować ten temat jeszcze raz. Na stronie niemieckiej też o tym jest jasno napisane. Z góry przesądzasz o tym, że nikt nie będzie mógł legalnie skorzystać z tej wersji. :Stop Wybacz, że nie rozpoznałem w Tobie Pantokratora Forum Programy za darmo net.pl :papież Moja wina, moja wina, moja wina. :yes master :yes master :yes master
Pozdrawiam :hi

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
"giveawayday" Źle zrozumiałeś mój post. Ja nie mam do ciebie pretensji a ni do innych o tym ,że będą z tego korzystać, sam czasami używam tego pakietu. Poza tym nie oskarżyłem ciebie czy kogoś innego że pirat, bo mnie to nie interesuje co kto ma w domu i z jakich gier , programów korzysta. Tylko zacząłem się śmiać z tego regulaminu co Adobe napisało,wcześniej ten pakiet udostępnili za free a teraz piszą że nie można :sarkazm , olać to.

Pozdrawiam :hi

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jak by co..., to nie musicie czytać wszystkiego, a tylko to co wystarczy wam do zrozumienia tego, że dane wam jest korzystać darmo i tak też w dalszej myśli tego, czynicie wytrwale. Chwała wam ;)

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Wygląda to z boku bardzo ciekawie...
Załóżmy że wynieśliśmy na ulicę stół z potrawami , postawiliśmy butelki z napojami, talerze i sztućce. Potrawy aż kuszą i praktycznie są dostępne dla każdego, ale... nie wolno ich ruszyć każdemu, tylko tym, którzy kiedyś u nas bywali i są dobrymi znajomymi. Reszta powinna omijać stół z daleka i obejść się smakiem.

Do góry