Adobe CS2 Premium Plus za darmo !

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
To jest jakaś prowokacja.
Jeśli faktycznie strona ta jest przygotowana dla byłych klientów, to dla nich tylko po zalogowaniu się na swoje konto powinna być taka opcja do jakiej dziś każdy ma dostęp. Internet jest wolny, czy nie!?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Dlatego większość prawników wypowiedziała się zgodnie na ten temat, że udostępnione w ten sposób oprogramowanie jest w świetle polskich przepisów legalne.

A

Anonymous

rafalp86 napisał(a):
"giveawayday" Źle zrozumiałeś mój post.
Do głowy mi nie przyszło, że temat Adobe CS2 Premium Plus może wzbudzać jeszcze jakieś emocje. Jeśli miałeś inne intencje, faktycznie źle zrozumiałem Twój post. Zwracam honor. :dziękuję Treść jego odebrałem, tak jak odebrałem. Mogę tylko powiedzieć, że starałem się jak nigdy, a wyszło jak zawsze... żem jakiś łobuz, który sflekował niewinnego człowieka i należy mnie zresocjalizować. :lanie
Morał tej historii znaleźć można w wierszu poety:
Chodzi mi o to, aby język giętki
Powiedział wszystko, co pomyśli głowa:
A czasem był jak piorun jasny, prędki,
A czasem smutny jako pieśń stepowa,
A czasem jako skarga nimfy miętki,
A czasem piękny jak aniołów mowa...
Aby przeleciał wszystka ducha skrzydłem.
Strofa być winna taktem, nie wędzidłem.

rafalp86 napisał(a):
Ja nie mam do ciebie pretensji a ni do innych o tym ,że będą z tego korzystać, sam czasami używam tego pakietu.
Podałem dwa linki z legalnie działających stron, a nie z „przetwórni hostingowych”. Jestem zwolennikiem dostępu ludzi do informacji, które przecież nie są ani tajne/poufne, czy też top secret, czyli „przed przeczytaniem strzel sobie w łeb”. Jaki użytek zrobią z tego inni, to już ich prywatna sprawa. Każdy z nas jest dorosły, ma swój rozum i jest obdarzony wolną wolą. Na PZD wymieniamy się informacjami, wiedzą i doświadczeniem. Niejeden z nas wrzuca na forum różne linki, z których niekoniecznie sam korzysta, wychodząc z założenia, że mogą zainteresować innych. Szczypta filantropii nikomu jeszcze zaszkodziła, powiedzmy w większości przypadków z małymi wyjątkami.

rafalp86 napisał(a):
Poza tym nie oskarżyłem ciebie czy kogoś innego że pirat...
W tej chwili jest tyle legalnego oprogramowania, zarówno darmowego i promocyjnego oraz z różnych konkursów, że każdy znajdzie coś dla siebie, oczywiście przy odrobinie wysiłku i dobrej woli. :welcome
Wiem, wiem, wielu chciałoby mieć najnowszy system Windows, pakiet Office, nie wspominając o Adobe Photoshop. Czy każdemu to jest naprawdę potrzebne? Wątpię. Historia „cyfrowego wycieku” pakietu Adobe CS2 Premium Plus obnażyła nagą prawdę. Cały świat rzucił się na serwery, aż dostały one rozwolnienia. :pomocy Ile z tych osób umie się nim sprawnie posługiwać? Nie szkodzi, że to „dwójka”, znaleźć tam można zarówno narzędzia do tworzenia grafiki, ilustracji, dokumentów, jak i stron www, czy do składania publikacji. Taki zdolny to nie jestem. Korzystam tylko z tego, co mi w danej chwili jest potrzebne i na czym się znam. Pokory nauczyły mnie kiedyś darmowe programy graficzne. Później kolejnych lekcji udzielił mi okrojony Photoshop nabyty wraz z aparatem fotograficznym. :lanie

Pozdrawiam.
:england

tedi13

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
554
Miasto
okolice Krakowa
Witam!
A ja sobie tak myślę że Adobe zastosowało pokerowy blef, bo utraciło bazę danych klientów z tamtego okresu i pisze " tylko dla tych co zakupili " ale naprawdę niczego nikomu nie jest w stanie udowodnić. To jest wg mnie logiczne wytłumaczenie tej sytuacji, no ale każdy może mieć własny pogląd.
Pozdrawiam wszystkich tedi13

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
tedi13 napisał:
Witam!
A ja sobie tak myślę że Adobe zastosowało pokerowy blef, bo utraciło bazę danych klientów z tamtego okresu i pisze " tylko dla tych co zakupili " ale naprawdę niczego nikomu nie jest w stanie udowodnić. To jest wg mnie logiczne wytłumaczenie tej sytuacji, no ale każdy może mieć własny pogląd.
Pozdrawiam wszystkich tedi13
Adobe nie utraciło baz klientów, udostępnili po prostu oprogramowanie, które i tak dawno zarobiło na siebie z nawiązką. W tym roku pewnie będą udostępniali aplikacje z CS3, jedna z nich zresztą już była udostępniona
Photoshop Elements 4.0/5.0

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

W tej chwili nie ma jej na liście ale pobieranie jest nadal aktywne.
Podejrzewam, że dzięki tej akcji zainteresowanie nowymi produktami Adobe wzrosło, a trzeba wiedzieć, że nowe aplikacje to zupełnie inna klasa i komfort pracy. I o reklamę w tym wszystkim chodziło. Jak kiedyś pisałem, czekam na Corela ....

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Adobe Photoshop CS2 9.0

Staroć ale dla posiadaczy:OS: Windows 2003/XP/2000/98 może się przydać( za FREE)
Klucz na stronie /ponoć tylko dzisiaj/

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Re: Adobe Photoshop CS2 9.0

To są te same wersje i klucze co można pobrać oficjalnie ze strony Adobe :yhy

Przykład: Adobe Ilustrator CS2:

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
lec napisał:
na twoim koncie w adobe
Jak zarejestruje ten program oczywiście, a z tą rejestracją rożnie bywa czasami działa, czasami nie, bo to stare oprogramowanie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Jeśli kogoś interesuje polska wersja Photoshopa CS2 podaję link:

Klucz jest ten sam co na stronie Adobe i Daily Software Giveaway

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Proszę o ponowne udostępnienie Adobe Acrobat 8 Professional PL ponieważ poprzednie linki wygasły.
Z góry dziękuję.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Canaris napisał:
Proszę o ponowne udostępnienie Adobe Acrobat 8 Professional PL ponieważ poprzednie linki wygasły.
Z góry dziękuję.
Mam jedynie spolszczenia do: Adobe Acrobat 7 Professional, Illustrator CS2 i Adobe Premiere Pro 2.0

Do góry