OnSam
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 1
To jest jakaś prowokacja.
Jeśli faktycznie strona ta jest przygotowana dla byłych klientów, to dla nich tylko po zalogowaniu się na swoje konto powinna być taka opcja do jakiej dziś każdy ma dostęp. Internet jest wolny, czy nie!?
Jeśli faktycznie strona ta jest przygotowana dla byłych klientów, to dla nich tylko po zalogowaniu się na swoje konto powinna być taka opcja do jakiej dziś każdy ma dostęp. Internet jest wolny, czy nie!?
Treść jego odebrałem, tak jak odebrałem. Mogę tylko powiedzieć, że starałem się jak nigdy, a wyszło jak zawsze... żem jakiś łobuz, który sflekował niewinnego człowieka i należy mnie zresocjalizować.
Ile z tych osób umie się nim sprawnie posługiwać? Nie szkodzi, że to „dwójka”, znaleźć tam można zarówno narzędzia do tworzenia grafiki, ilustracji, dokumentów, jak i stron www, czy do składania publikacji. Taki zdolny to nie jestem. Korzystam tylko z tego, co mi w danej chwili jest potrzebne i na czym się znam. Pokory nauczyły mnie kiedyś darmowe programy graficzne. Później kolejnych lekcji udzielił mi okrojony Photoshop nabyty wraz z aparatem fotograficznym.