Potrzebny jest kod,skąd go dorwać?
Nie ma reakcji po wpisaniu kodu.Czy robię coś nie tak.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Coś jest nie tak - niby na stronie 1 Jahr a w mailu dostaję:
Ja nawet mejla nie otrzymałem,a może trzeba przez ip.Coś jest nie tak - niby na stronie 1 Jahr a w mailu dostaję:
"Glückwunsch zu Ihrem 6-Monate-Abonnement von Bitdefender Total Security"
Czyżby już po promo? Dodam, że konto jakie podałem nigdy nie było w jakikolwiek sposób związane z Bitkiem.
Podajemy adres email i po chwili mamy na poczcie link do rejestracji wraz z opisem aktywacji.Nie ma reakcji po wpisaniu kodu.Czy robię coś nie tak.
U mnie tak jest, ale 6 miesięcy. Jak analizuję stronę to widzę, że to jest dla czytelników więc zapewne trzeba przez niemieckie IP.Podajemy adres email i po chwili mamy na poczcie link do rejestracji wraz z opisem aktywacji.
Pozdrawiam!
Na stronie promocyjnej pisze:U mnie tak jest, ale 6 miesięcy. Jak analizuję stronę to widzę, że to jest dla czytelników więc zapewne trzeba przez niemieckie IP.
Masz przecież wyżej napisane wyjaśnienie.Witam,
Również dostałem subskrypcję tylko na 6 miesięcy?
Po co? Gdzieś są drobnym drukiem warunki promo i tak jak napisał Oxy zapewne jest tak, że to 6 plus 6. W Advents Calendar j jest Avast Premier. Zainstalowałem przedprzedwczoraj na jednym lapku a dzisiaj na inny adres na drugim. Poszło na 365 dni bez łaski.Jeśli ktoś jest odważny to niech napisze zażalenie do niemieckiego CHIPa![]()
Nie używałem nigdy Avasta ale można jeszcze (prawie na pewno) pobrać F-secure na rok.Po co? Gdzieś są drobnym drukiem warunki promo i tak jak napisał Oxy zapewne jest tak, że to 6 plus 6. W Advents Calendar j jest Avast Premier. Zainstalowałem przedprzedwczoraj na jednym lapku a dzisiaj na inny adres na drugim. Poszło na 365 dni bez łaski.![]()