Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Siw-y napisał:
Po mimo poprawnego pobrania Bitdefendera nie mogę go zainstalować a w zasadzie przedłużyć licencji.
Najpierw próbowałem z linku, który dostałem na maila, potem przez aktywowanie za pomocą "odtajnionego" numeru przy wyborze opcji na starsze systemy, co najdziwniejsze to ten "odtajniony" kod jest, a w zasadzie był taki jaki wcześniej podawałem jeszcze przy wersji 2015.
Po kilku różnych próbach coś niby się udało ale na krótko bo teraz pokazuje mi, że osiągnięto limit urządzeń i ni jak nie mogę dodać kodu bo jak pobieram ponownie z promocji to wyświetla monit, że nie mogę aktywować na tym koncie...
Marik napisał:
Przychodzi ale dopiero jak wybiorę wersje instalacji na starsze systemy.
Wcześniej miałem wersję 2015 do której przyszedł od razu klucz i nie trzeba było nic robić tylko podać ten klucz w odpowiednim okienku.
Ostatnio aktualizowałem do wersji 2016 i o dziwo klucz nadal jest aktywny ale pozostały 54 dni dlatego chciałem przedłużyć kluczem z tej promocji.
Marik napisał:
Kluch wprawdzie przychodzi ale po wprowadzeniu nie przedłuża licencji, mimo informacji, że aktywacja przebiegła pomyślnie.
Spokojnie Panowie. Nie wiem dlaczego się tak śpieszycie z aktywacją, jeżeli posiadacie jeszcze kilka(dziesiąt) dni licencji na ochronę.
Po pierwsze Bitdefender umożliwia aktywowanie subskrybcji, bądź jej odnawianie na dwóch kontach MyBitdefender (starsze) i niedawno wprowadzone BitdefenderCentral:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Nie są one synchronizowane i pomimo, ze loguję się na nie za pomocą identycznego maila i hasła, to posiadam na nich różne produkty (pewne dane jak np ilość dni zamazałem):
FAnQHDy.jpg
IpCmDdu.jpg

Jeżeli nie możecie aktywować jednego kodu na jednym koncie, to spróbujcie na drugim. Nie spieszyłbym się z tym jednak. W Bitdefender są na tyle fajni, że przestrzegają zasady "świętości praw nabytych" :) . Dla przykładu pod koniec ub. roku były różne promo na Bitdefender TS 2015 jedna na pół roku, która się w lutym przedłużała na kolejne pół (w sumie rok, z tej skorzystałem), inna z "sharewareonsale" na 270 dni (nie skorzystałem, bo się pokrywała czasowo z poprzednią, ale - najważniejsze - kod na maila dostałem). Ostatnio wobec faktu, że licencja mi się kończy na Bitdefender TS2015 aktywowałem kod na te 270 dni (otrzymany w połowie grudnia 2014 r. i w subskrypcjach wskoczył mi Bitdefender TS na 270 dni i to w wersji 2016. :ok
Zła wiadomość jest tylko taka, że z chwilą aktywacji klucza (kodu) zegar zaczyna tykać i - niezależnie czy zainstalujecie produkt czy nie - zaczyna się odliczanie do zera okresu subskrypcji. Także do przemyślenia pozostaje, kiedy macie potrzebę aktywować otrzymany kod. Powodzenia.

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki acar... :dziękuję Poprawione. Gdy się czegoś nie zauważy, miło jest móc liczyć na bystre oko kolegi. :friends Ja z kolei myśląc o wersjach niektórych programów nie mogę pozbyć się wrażenia, że 2014 był 2 lata temu. :facepalm :zaciesz

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30446
Miasto
Trololololo
programexe napisał:
ktoś wie/ma Global Proetcion 2016 Pandy ?
jak mientek wpiszesz w szukajkę forumową "Global Protection" to się pojawią promocje na to czego szukasz.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Już nie działa strona.

P.S. Za 20 dni kończy mi się licencja na Total Security 2015.
Poratuje ktoś jakimś linkiem do działającej promocji ?

A

Anonymous

ludzie ogarnjicie się jak bitfenderf to tylko IP najlepiej Germany
i nie będzie not found

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Panda Internet Security 2016 na 6 miesięcy
Panda Antivirus Pro 2016 na 6 miesięcy

*Descargar el archivo y activa los servicios. Incluye 6 meses de servicios gratis

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
G Data TotalProtection na 3 miesiące
G Data InternetSecurity
GData Antivirus

Do góry