- Reakcje/Polubienia
- 1583
Siw-y napisał:Po mimo poprawnego pobrania Bitdefendera nie mogę go zainstalować a w zasadzie przedłużyć licencji.
Najpierw próbowałem z linku, który dostałem na maila, potem przez aktywowanie za pomocą "odtajnionego" numeru przy wyborze opcji na starsze systemy, co najdziwniejsze to ten "odtajniony" kod jest, a w zasadzie był taki jaki wcześniej podawałem jeszcze przy wersji 2015.
Po kilku różnych próbach coś niby się udało ale na krótko bo teraz pokazuje mi, że osiągnięto limit urządzeń i ni jak nie mogę dodać kodu bo jak pobieram ponownie z promocji to wyświetla monit, że nie mogę aktywować na tym koncie...
Marik napisał:Przychodzi ale dopiero jak wybiorę wersje instalacji na starsze systemy.
Wcześniej miałem wersję 2015 do której przyszedł od razu klucz i nie trzeba było nic robić tylko podać ten klucz w odpowiednim okienku.
Ostatnio aktualizowałem do wersji 2016 i o dziwo klucz nadal jest aktywny ale pozostały 54 dni dlatego chciałem przedłużyć kluczem z tej promocji.
Spokojnie Panowie. Nie wiem dlaczego się tak śpieszycie z aktywacją, jeżeli posiadacie jeszcze kilka(dziesiąt) dni licencji na ochronę.Marik napisał:Kluch wprawdzie przychodzi ale po wprowadzeniu nie przedłuża licencji, mimo informacji, że aktywacja przebiegła pomyślnie.
Po pierwsze Bitdefender umożliwia aktywowanie subskrybcji, bądź jej odnawianie na dwóch kontach MyBitdefender (starsze) i niedawno wprowadzone BitdefenderCentral:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Jeżeli nie możecie aktywować jednego kodu na jednym koncie, to spróbujcie na drugim. Nie spieszyłbym się z tym jednak. W Bitdefender są na tyle fajni, że przestrzegają zasady "świętości praw nabytych"
Zła wiadomość jest tylko taka, że z chwilą aktywacji klucza (kodu) zegar zaczyna tykać i - niezależnie czy zainstalujecie produkt czy nie - zaczyna się odliczanie do zera okresu subskrypcji. Także do przemyślenia pozostaje, kiedy macie potrzebę aktywować otrzymany kod. Powodzenia.
Poprawione. Gdy się czegoś nie zauważy, miło jest móc liczyć na bystre oko kolegi.
Ja z kolei myśląc o wersjach niektórych programów nie mogę pozbyć się wrażenia, że 2014 był 2 lata temu.