Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37509
Bitdefender Internet Security 2016 subskrypcja na 6 miesięcy
newsbit201.png

I tutaj info i linki na stronie:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Bitdefender Internet Security 2016 na 6 miesięcy

I tu info i link

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam!
Nie wiem co robię niewłaściwie, ale przy promocjach Bitdefendera, po wejściu na stronę promocji przez proxy niemieckie, czy jakiekolwiek inne, po wpisaniu swojego adresu e-mail i kliknięciu na stosowny przycisk, w zależności od użytej przeglądarki otrzymuję komunikat: błąd javascript:(0) czy jakoś tak, lub nic się nie dzieje !! .
Stosuję do zmiany IP albo Steganos Online Shield VPN, albo różne strony z tego typu usługą. Korzystam z : Opera 12.17 lub nowa Opera 33, lub Internet Explorer 11. Sprawdzałem wtyczki javascript we wszystkich przeglądarkach i są domyślnie włączone. Z kolei środowisko Java w IE 11 jest włączone, lecz dwie pozostałe przeglądarki nie obsługują tego typu aplikacji i nie ma możliwości ich doinstalowania.
Czy ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ?? .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30441
Miasto
Trololololo
jankes napisał:
Witam!
Nie wiem co robię niewłaściwie, ale przy promocjach Bitdefendera, po wejściu na stronę promocji przez proxy niemieckie, czy jakiekolwiek inne, po wpisaniu swojego adresu e-mail i kliknięciu na stosowny przycisk, w zależności od użytej przeglądarki otrzymuję komunikat: błąd javascript:(0) czy jakoś tak, lub nic się nie dzieje !! .
Stosuję do zmiany IP albo Steganos Online Shield VPN, albo różne strony z tego typu usługą. Korzystam z : Opera 12.17 lub nowa Opera 33, lub Internet Explorer 11. Sprawdzałem wtyczki javascript we wszystkich przeglądarkach i są domyślnie włączone. Z kolei środowisko Java w IE 11 jest włączone, lecz dwie pozostałe przeglądarki nie obsługują tego typu aplikacji i nie ma możliwości ich doinstalowania.
Czy ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ?? .
a przez jakie proxy wchodzisz ?? jeśli przez bramki to musisz tam zaznaczyć ( o ile dają taką możliwość) aby włączyć javascript na stronie korzystając z proxy

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Tak! Przy korzystaniu z bramek proxy zaznaczam wszystkie potrzebne opcje, w tym i obsługę javascript.
Do tego wyłączam czasowo firewalla (Outpost Security Suite), oraz wszystkie adblocki.
Mimo to nic :(

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30441
Miasto
Trololololo
jankes napisał:
Tak! Przy korzystaniu z bramek proxy zaznaczam wszystkie potrzebne opcje, w tym i obsługę javascript.
spróbuj innej stronki do tego, choć trochę się naszukasz bo z tymi proxy stronkami tak już jest.Wiesz, najlepiej jak zainstalujesz jakiegoś VPNa na chwilę i w ten sposób wycyckasz kluczyk.

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Tak jak pisałem powyżej, zasadniczo korzystam ze Steganos Online Shield VPN, lub przeróżnych stron z bramkami. Przy użyciu ich wszystkich po kolei, sprawdzam zawsze swoje IP ( na rożnych służących do tego stronach) i jest zawsze zmienione. Korzystam również z proxy, które maskują że zmieniają IP (elite, excelent proxy) i tutaj również tak samo.
Zresztą proxy działają dobrze, bo gdyby nie to, wyświetliłaby mi się strona 404 PAGE NOT FOUND.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30441
Miasto
Trololololo
jankes napisał:
Tak jak pisałem powyżej, zasadniczo korzystam ze Steganos Online Shield VPN, lub przeróżnych stron z bramkami. Przy użyciu ich wszystkich po kolei, sprawdzam zawsze swoje IP ( na rożnych służących do tego stronach) i jest zawsze zmienione. Korzystam również z proxy, które maskują że zmieniają IP (elite, excelent proxy) i tutaj również tak samo.
Zresztą proxy działają dobrze, bo gdyby nie to, wyświetliłaby mi się strona 404 PAGE NOT FOUND.
a inne przeglądarki ?? dziwne że Tobie nie działa.

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
jankes napisał:

Korzystam z trzech wymienionych wyżej. Google Chrome nie jest potrzebna, bo z jej silnika korzysta nowa Opera, a nie sądzę, żeby Firefox aż tak się różnił od pozostałych, żebym musiał akurat specjalnie go instalować i z niego korzystać.
Zresztą jeśli ktoś korzysta z tych promocji Bitdefendera i jemu linki do kluczy aktywacyjnych działają, to niech napisze, jak to robi.
Może w ten sposób dojdziemy jakoś do znalezienia właściwego rozwiązania :scratch .

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
Ja wchodząć przez strony z proxy .de po wpisaniu emaila otrzymuje info - file not found

jankes

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
jankes napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
jankes napisał:

Korzystam z trzech wymienionych wyżej: IE 11, Opera 12.17 i nowa Opera 33.
Przeglądarka Google Chrome nie jest potrzebna, bo z jej silnika korzysta nowa Opera, a nie sądzę, żeby Firefox aż tak się różnił od pozostałych, żebym musiał akurat specjalnie go instalować i z niego korzystać.
Zresztą jeśli ktoś korzysta z tych promocji Bitdefendera i jemu linki do kluczy aktywacyjnych działają, to niech napisze, jak to robi.
Może w ten sposób dojdziemy jakoś do znalezienia właściwego rozwiązania :scratch .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30441
Miasto
Trololololo
a może ktoś będzie na tyle klawy że podrzuci klucz dla jankesa :yhy

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
No ja też nie pogniewam sie.
Z ostatniej promocji rocznej zostało mi 18 dni.

Do góry