A
a przez jakie proxy wchodzisz ?? jeśli przez bramki to musisz tam zaznaczyć ( o ile dają taką możliwość) aby włączyć javascript na stronie korzystając z proxyjankes napisał:Witam!
Nie wiem co robię niewłaściwie, ale przy promocjach Bitdefendera, po wejściu na stronę promocji przez proxy niemieckie, czy jakiekolwiek inne, po wpisaniu swojego adresu e-mail i kliknięciu na stosowny przycisk, w zależności od użytej przeglądarki otrzymuję komunikat: błąd javascript0) czy jakoś tak, lub nic się nie dzieje !! .
Stosuję do zmiany IP albo Steganos Online Shield VPN, albo różne strony z tego typu usługą. Korzystam z : Opera 12.17 lub nowa Opera 33, lub Internet Explorer 11. Sprawdzałem wtyczki javascript we wszystkich przeglądarkach i są domyślnie włączone. Z kolei środowisko Java w IE 11 jest włączone, lecz dwie pozostałe przeglądarki nie obsługują tego typu aplikacji i nie ma możliwości ich doinstalowania.
Czy ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ?? .
spróbuj innej stronki do tego, choć trochę się naszukasz bo z tymi proxy stronkami tak już jest.Wiesz, najlepiej jak zainstalujesz jakiegoś VPNa na chwilę i w ten sposób wycyckasz kluczyk.jankes napisał:Tak! Przy korzystaniu z bramek proxy zaznaczam wszystkie potrzebne opcje, w tym i obsługę javascript.
a inne przeglądarki ?? dziwne że Tobie nie działa.jankes napisał:Tak jak pisałem powyżej, zasadniczo korzystam ze Steganos Online Shield VPN, lub przeróżnych stron z bramkami. Przy użyciu ich wszystkich po kolei, sprawdzam zawsze swoje IP ( na rożnych służących do tego stronach) i jest zawsze zmienione. Korzystam również z proxy, które maskują że zmieniają IP (elite, excelent proxy) i tutaj również tak samo.
Zresztą proxy działają dobrze, bo gdyby nie to, wyświetliłaby mi się strona 404 PAGE NOT FOUND.
OXYGEN THIEF napisał:a inne przeglądarki ?? dziwne że Tobie nie działa.jankes napisał:Tak jak pisałem powyżej, zasadniczo korzystam ze Steganos Online Shield VPN, lub przeróżnych stron z bramkami. Przy użyciu ich wszystkich po kolei, sprawdzam zawsze swoje IP ( na rożnych służących do tego stronach) i jest zawsze zmienione. Korzystam również z proxy, które maskują że zmieniają IP (elite, excelent proxy) i tutaj również tak samo.
Zresztą proxy działają dobrze, bo gdyby nie to, wyświetliłaby mi się strona 404 PAGE NOT FOUND.
jankes napisał:OXYGEN THIEF napisał:a inne przeglądarki ?? dziwne że Tobie nie działa.jankes napisał:Tak jak pisałem powyżej, zasadniczo korzystam ze Steganos Online Shield VPN, lub przeróżnych stron z bramkami. Przy użyciu ich wszystkich po kolei, sprawdzam zawsze swoje IP ( na rożnych służących do tego stronach) i jest zawsze zmienione. Korzystam również z proxy, które maskują że zmieniają IP (elite, excelent proxy) i tutaj również tak samo.