amigo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Camel1965 napisał:
Bitdefender Internet Security 2016 na 180 dni.
Aktualne wchodzimy przez niemieckie proxy.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Proszę podaj jakiego proksu użyłeś ponieważ ja spróbowałem z 10 albo i więcej i nie idzie tego zrobić. Wpisuje meila ale wywala albo błąd albo wyskakuje że nie działa ochrona anty spamowa czyli ten znaczek się nie pokazuje od anty spamu.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37513
Proszę podaj jakiego proksu użyłeś ponieważ ja spróbowałem z 10 albo i więcej i nie idzie tego zrobić. Wpisuje meila ale wywala albo błąd albo wyskakuje że nie działa ochrona anty spamowa czyli ten znaczek się nie pokazuje od anty spamu.
Ja krzystam z programu SecurityKISS Tunnel.
Link do bramek proxy podam na na PW.

Marik

Świeżak
Reakcje/Polubienia
12
Szkoda, że zamiast kluczy wysyłają gotowe instalki.
Nawet na email przychodzi instalka a nie klucz, tak jak miało to miejsce jeszcze z wersją 2015.
Co do bramek proxy to ja użyłem 144.76.9.247 port 3128, zmieniłem w ustawieniach przeglądarki i poszło bez problemów.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30450
Miasto
Trololololo
Marik napisał:
Szkoda, że zamiast kluczy wysyłają gotowe instalki.
Nawet na email przychodzi instalka a nie klucz, tak jak miało to miejsce jeszcze z wersją 2015.
Co do bramek proxy to ja użyłem 144.76.9.247 port 3128, zmieniłem w ustawieniach przeglądarki i poszło bez problemów.
klucz z instalatora też można wyciągnąć.

Marik

Świeżak
Reakcje/Polubienia
12
OXYGEN THIEF napisał:
Będę wdzięczny za info jak to zrobić.
Wybranie instalacji jako XP lub Vista nic nie daje.
Kluch wprawdzie przychodzi ale po wprowadzeniu nie przedłuża licencji, mimo informacji, że aktywacja przebiegła pomyślnie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30450
Miasto
Trololololo
Marik napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Będę wdzięczny za info jak to zrobić.
Wybranie instalacji jako XP lub Vista nic nie daje.
Kluch wprawdzie przychodzi ale po wprowadzeniu nie przedłuża licencji, mimo informacji, że aktywacja przebiegła pomyślnie.
to przychodzi ten klucz czy nie bo raz piszesz że tak a potem inaczej i dlaczego nie chcesz instalować podesłanego instalatora ??

Marik

Świeżak
Reakcje/Polubienia
12
Przychodzi ale dopiero jak wybiorę wersje instalacji na starsze systemy.
Wcześniej miałem wersję 2015 do której przyszedł od razu klucz i nie trzeba było nic robić tylko podać ten klucz w odpowiednim okienku.
Ostatnio aktualizowałem do wersji 2016 i o dziwo klucz nadal jest aktywny ale pozostały 54 dni dlatego chciałem przedłużyć kluczem z tej promocji.

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
37513
Na email przychodzi nie instalka a link do strony logowania.
Zalogowanie się z tego linku na swoje konto przyznaje nam okres subskrypcji przewidziany w danej promocji,
a można to sprawdzić w oknie aktywne subskrypcje.
Nie musimy pobierać instalatora na stronie.
Pobieramy Polski instalator online i po pomyślnym zainstalowaniu logujemy się na swoje konto z poziomu programu.
Opisane na podstawie własnego przypaku z BDTS 2016,które opisywałem kilka postów wcześniej.
Na plus zasługuje również nowe rozwiązanie zarządzania licencjami, które zostało znacząco ułatwione ze względu na nową konsolę Bitdefender Central, pozwalającą zarządzać kontami, subskrypcjami oraz urządzeniami zdalnymi i zapewnia natychmiastowy dostęp do wsparcia technicznego.
Info benchmark.pl
Do pobrania tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
:hi

Do góry