Dlatego że mogą być konflikty, jako pierwszy zainstaluj tego F-secure a dopiero potem zemanę i Shadow Defender.Dobra promocja ale przy instalacji usunął mi Shadow Defender i Zemanę.Dlaczego?
Dlatego że mogą być konflikty, jako pierwszy zainstaluj tego F-secure a dopiero potem zemanę i Shadow Defender.Dobra promocja ale przy instalacji usunął mi Shadow Defender i Zemanę.Dlaczego?
Witam,
Po okresie rocznej promocji F-secure konieczny jest dalszy jego zakup?
przepraszam, ale to syf ta szprota. Miałem Eseta to był mistrzuniu, Gdata - OK, BitDefendera testowałem i Kaspra - ok. ale Webroot zabija swą lekkością i czułością wszystkich - dlatego brak reklam. POzdrawiam i spasiba. Cookies1967
Przykładem syfu jest ałslodżik. Mimo tego, że jest w pakiecie komputerswiat.pl to takiej świni nie widziały moje oczy. Jakikolwiek renomowany antywir beszta auslodżika za wsady niedozwolone. Po testach na win 10, następnie win 8,1 i teraz win7 widzę, że to szajs. dLACZEGO: MA gangsterski kod znany tylko w Warszawie i Wilnie.
Mogę zdradzić, że dwie litery w rejestrze przez ten syf spowalniają system o 85 %.
Spróbuj z niemieckim IP.ta strona jest nieczynna tzn. strona z Bitdefenderem.
Ta promocja była w maju i już nie działa.ta strona jest nieczynna tzn. strona z Bitdefenderem.
No właśnie, też mi się tak wydawało, że to wcześniejsze promo.Ta promocja była w maju i już nie działa.