dla francuskich studentów.ta promocja jest dla młodych studentów abduli![]()
![]()
dla francuskich studentów.ta promocja jest dla młodych studentów abduli![]()
![]()
trzeba się zarejestrować z konta gmail, takPotwierdzam, że to też działa, jeśli nie jesteś uczniem, dowód na powyższym obrazku
![]()
1 - Kliknij zielony przycisk "Zainstaluj - 1 rok / 1 komputer". W rezultacie pobieranie instalatora rozpocznie się automatycznie. Rozpocznij i pobierz bezpłatną roczną licencję.
2 - Po uruchomieniu programu musisz założyć nowe konto w BullGuard z poprawnym adresem e-mail i hasłem, a następnie zalogować się. Każdy, kto ma już konto BullGuard, może zarejestrować się bezpośrednio z nim.
Nie.Ten trend micro jest PL?
Podobno ciężki ten Trend Micro
Ktoś sprawdzał jak to wygląda w porównaniu do innych pakietów?
Z tym Bitdefender też mam kłopot,ciągle ma jakieś problemy,chciałem znów zainstalować BullGuard Internet Security z promocji kalendarza adwentowego ale po instalacji cały czas mi pokazuje 30 dni,i nic nie pomaga zmiana konta,najgorsze jest to że 1 instalacje zrobilem już po innej promocji i stąd to ciągłe 30 dni,może ktoś mi wytłumaczy co robię nie tak?Nieźle u mnie poczynała sobie G-data, natomiast swoją mułowatością rozczarował mnie Bitdefender. Wcześniej używałem cały rok F-Secure Safe i mam bardzo zdanie o finach. Tak samo korzystnie mogę wypowiedzieć się o pakiecie BullGuard.