Witamy na PZD!

Welcome to PZD!

Register Zaloguj

AOMEI Backupper Pro - Tłumaczenie (Spolszczenie)

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1579
Polubienia
482
#51
Nie mam nic przeciwko kontynuowaniu pracy przez innych (nawet zachęcałem do tego) ale na Boga, to nie jest po Polsku :nonono

70104=Program utworzy ISO które zawiera "AOMEI Obraz Rozmieszczenia". Jeżeli musisz dodać więcej \ndrivers into PE, proszę kliknij "Dodaj Drivers".
70105=Proszę wybierz lokację, aby zapisać bootowany plik ISO
70106=<a href=
Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć
><font color=black>Pomoc</font></a>
70107=Pozwól aby rozmieścić obraz do komputerów z innym sprzętem komputerowym. Jeżeli rozmieszczasz, obraz utworzony na komputerze, którego sprzęt komputerowy jest inny niż komputery klienta, zalecamy, aby odznaczyć tę opcję, żeby komputery klienta były w stananie rozpocząć rozmieszczeniu obrazu.
70108=Koniec
70109=
70110=Utwórz bootable WinPE ISO ręcznie (Wsparcie dodając klienta)
70111=Proszę kliknij ten "Make WinPE" guzik poniżej utworzyć AOMEI bootable Windows PE ISO który zawiera "AOMEI Obraz Rozmieśći", i również możesz dodać więcej sterowników do Windows PE ISO. Gdy to jest utworzone poprawnie, proszę kliknąć przycisk, "Przejrzyj" aby wyszczególnić ścieżke dostępu.
70112=Błędne umożliwienie usługi PXE. Proszę klika Następny, żeby spróbować ponownie.
70113=Zgodnie z twoją strukturą, przywrócimy moduł sterujący, którym wybierasz dysk, którego indeks jest, < b >% 1 </ b > i równocześnie < b >% 2 </ b > komputery wykonają przywracanie. Gdy upewniasz się, wszystkie parametry są poprawne i wtedy kliknij "OK" rozpocząć rozmieszczać.
70114=AOMEI PXE Boot Narzedzia uruchamiania...
70115=Włączony:%1
70116=Zadanie:%1
70117=Success:%1
70118=Niepowodzenie:%1
70119=Start Rozmieszczać
70120=Błędnie załadowany sterownik, który nie może nakłonić WinPE do utworzenia. Proszę ponownie zainstaluj oprogramowanie lub zainstalujl AOMEI Backupper, i spróbuj znów.
70121=AOMEI Obraz Rozmieść Technician
70122=AOMEI Obraz Rozmieść Free
70123=Jeżeli instalując AOMEI Obraz Rozmieść Free na Server OS, pojedyńczo maximum do 20 komputerów może zostać wybrany, i rozmieścić. Aby rozmieścić nieograniczony numer komputerów, <a href=
Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć
>AOMEI Obraz Rozmieść Technician</a> jest lepszy dobór.
70124=AOMEI Obraz Rozmieść Free wersja nie robsługuje "Obecnego IP" i "Uniwersalny Przywrócić". Aby włączyć funkcje, <a href=
Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć
>AOMEI Obraz Rozmieść Technician</a> is a lepszy dobór.
70125=
to tylko mały urywek, dalej nie patrzyłem
 

verte

Nowy użytkownik
Dołączył
15 Maj 2012
Posty
6
Polubienia
5
#52
Nie mam nic przeciwko kontynuowaniu pracy przez innych (nawet zachęcałem do tego) ale na Boga, to nie jest po Polsku :nonono
Piszesz bzdury !

Nie widzę problemu, jak chcesz to dopracuj - mnie to tłumaczenie zajęło tylko około ~ 20-30 minut.
To co zacytowałeś dotyczy - przywracania/robienia obrazu kopi jednocześnie na wielu komputerach..... I tak nikt z tej opcji nie skorzysta jest zbędnym balastem dlatego specjalnie się w tych linijkach nie przykładałem. :)
(Ty w AOMEI Backupper 4.5.1 - całkowicie opuściłeś tłumaczenie dotyczące komunikacji wysyłania informacji do AOMEI Backupper - i tu się z tobą zgadzam bo to też jest niepotrzebny balast) lecz ja nie robię ci z tego powodu wyrzutów !!! ;)
Ja dorastałem za granicą, więc proszę nie czepiaj się..... :)
Wczoraj wieczorem ukazał się program, dziś jest już darmowe tłumaczenie, myślę że niema się czego czepiać !
Czytałem i jednocześnie pisałem, specjalnie nie dobierałem słów, to co mi na myśl przyszło na bieżąco tłumaczyłem - na pewno to jest lepsze niż nic dla każdego rodaka :)
 
Ostatnia edycja:

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1579
Polubienia
482
#53
Nie widzę problemu, jak chcesz to dopracuj - mnie to tłumaczenie zajęło tylko około ~ 20-30 minut.
To co zacytowałeś dotyczy - przywracania/robienia obrazu kopi jednocześnie na wielu komputerach..... I tak nikt z tej opcji nie skorzysta jest zbędnym balastem dlatego specjalnie się w tych linijkach nie przykładałem. :)
(Ty w AOMEI Backupper 4.5.1 - całkowicie opuściłeś tłumaczenie dotyczące komunikacji wysyłania informacji do AOMEI Backupper - i tu się z tobą zgadzam bo to też jest niepotrzebny balast) lecz ja nie robię ci z tego powodu wyrzutów !!! ;)
Ja dorastałem za granicą, więc proszę nie czepiaj się..... :)
Wczoraj wieczorem ukazał się program, dziś jest już darmowe tłumaczenie, myślę że niema się czego czepiać !
Czytałem i jednocześnie pisałem, specjalnie nie dobierałem słów, to co mi na myśl przyszło na bieżąco tłumaczyłem - na pewno to jest lepsze niż nic dla każdego rodaka :)
Ja się absolutnie nie czepiam, wprost przeciwnie doceniam czyjeś dobre chęci. Natomiast akurat to mi się rzuciło w oczy więc napisałem. Kiepsko u mnie z czasem ale jak się trochę "odrobię" to postaram się nadrobić zaległości. :piwek
 

verte

Nowy użytkownik
Dołączył
15 Maj 2012
Posty
6
Polubienia
5
#54
..... Kiepsko u mnie z czasem ale jak się trochę "odrobię" to postaram się nadrobić zaległości.

Widzę że chcesz mieć wyłączność na spolszczenia, aby ludzie się tobie prosili całymi miesiącami o spolszczenie najnowszych wersji ?
Tłumaczenie powinno być od razu - następnego dnia, po ukazani się nowszej wersji.

Co w tym złego jak by były 2-3 spolszczenia na forum ludzie by sobie mogli wybrać i sami ocenić prawda ?



Skoro chcesz zniechęcać innych do spolszczeń to skutecznie ci się udało :)
 
Ostatnia edycja:

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1579
Polubienia
482
#55
Widzę że chcesz miech wyłączność na spolszczenia, aby ludzie się tobie prosili całymi miesiącami o spolszczenie najnowszych wersji ?
Skoro chcesz zniechęcać innych do spolszczeń to skutecznie ci się udało :)
Naucz się czytać ze zrozumieniem, o jakiej wyłączności piszesz ?. Nikt mnie nie musi o nic prosić, jak mam czas to robię spolszczenie i tyle.
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
25176
Polubienia
3876
Autor tematu #56
@verte , przecież @helium nie napisał że ma wyłączność na robienie spolszczenia, jak ma czas to robi.Ty też zrobiłeś swoje i fajnie, nie ma co się sprzeczać :)
 

baczer13

Nowy użytkownik
Dołączył
21 Listopad 2011
Posty
3
Polubienia
1
#57
no @verte , bez obrażania i filozofowania, jest wersja 4.5.6 a Ty się spóźniasz z tłumaczeniem, dawaj ją, to tylko 20-30 minut ...
 
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Grandalf

Bardzo aktywny
Fąfel
Dołączył
26 Maj 2015
Posty
3491
Polubienia
3680
#60
Spolszczenie AOMEI Backupper v.4.5.6
Przetłumaczone 100%
Nie jest zrobione w 100% i na pierwszy rzut oka można zauważyć 7 wierszy po angielsku. Poza tym jest sporo niedoróbek, np. "Niepoprawny start IP" :), "Nazwa użytkownika, do którego wszedłeś jest zbyt długa". Więcej nie będę przytaczał.

Jednak gratulacje za chęci ;)