AOMEI Backupper Pro - Tłumaczenie (Spolszczenie)

Lipka222

Nowy użytkownik
Dołączył
19 Wrzesień 2015
Posty
7
Reakcje/Polubienia
7
Po podmienieniu pliku ze spolszczeniem program nie tworzy kopi systemu. Uruchamia się tworzenie kopi i po kilku sekundach komunikat że kopia jest gotowa ale jej nie utworzył. Po powrocie do wersji angielskiej wszystko jest w porządku. Nie wiem co może być nie tak?
Na wersjach przed 5.0.0 zawsze było ok.
 

baczer13

Nowy użytkownik
Dołączył
21 Listopad 2011
Posty
8
Reakcje/Polubienia
1
Po podmienieniu pliku ze spolszczeniem program nie tworzy kopi systemu. Uruchamia się tworzenie kopi i po kilku sekundach komunikat że kopia jest gotowa ale jej nie utworzył. Po powrocie do wersji angielskiej wszystko jest w porządku. Nie wiem co może być nie tak?
Na wersjach przed 5.0.0 zawsze było ok.
spolszczony program działa prawidłowo: tworzy i przywraca kopie
 

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1759
Reakcje/Polubienia
1732
Miasto
Kraków
Po podmienieniu pliku ze spolszczeniem program nie tworzy kopi systemu. Uruchamia się tworzenie kopi i po kilku sekundach komunikat że kopia jest gotowa ale jej nie utworzył. Po powrocie do wersji angielskiej wszystko jest w porządku. Nie wiem co może być nie tak?
Na wersjach przed 5.0.0 zawsze było ok.
Faktycznie, jest problem ale nie mam pojęcia dlaczego powoduje je spolszczenie. Napisałem do supportu.
 
Ostatnia edycja:

Leszek55

Bardzo aktywny
Dołączył
9 Sierpień 2010
Posty
190
Reakcje/Polubienia
182
Potwierdzam ,dotyczy wersji Professional 5.0_ po spolszczeniu problem wyżej opisany.
 

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1759
Reakcje/Polubienia
1732
Miasto
Kraków
U mnie po podmianie spolszczenia nie działa wersja Technician Plus ani Professional, jednym słowem lipa. Napisałem do supportu i czekam na odpowiedz. Znając z doświadczenia AOMEI to nie spodziewam się żadnych szybkich reakcji o ile jakieś w ogóle będą :(
 

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Dołączył
26 Maj 2015
Posty
9845
Reakcje/Polubienia
28450
U mnie po podmianie spolszczenia nie działa wersja Technician Plus ani Professional, jednym słowem lipa.
A próbowałeś z jakimś innym językiem, np. niemiecki. Może to ogólny problem?
 

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1759
Reakcje/Polubienia
1732
Miasto
Kraków
A próbowałeś z jakimś innym językiem, np. niemiecki. Może to ogólny problem?
Inne "wbudowane" języki działają prawidłowo. Co do spolszczenia to podmieniłem spolszczenie pod niemiecki plik i dalej to samo. Pozostaje tylko "chyba" poczekać na support, może odpiszą :myśli2
 
Ostatnia edycja:

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Dołączył
26 Maj 2015
Posty
9845
Reakcje/Polubienia
28450
Podmieniłem spolszczenie pod niemiecki plik i dalej to samo.
Myślałem o czym innym ;) Nie o podmianie spolszczenia, tylko o wyborze w programie innego, oficjalnego języka, np. niemieckiego. Aby sprawdzić, czy to się dzieje również w innych tłumaczeniach.

P.S. Nie mam aktualnie zainstalowanej wersji 5.0, więc sam nie sprawdzę.
 

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Dołączył
16 Czerwiec 2010
Posty
1759
Reakcje/Polubienia
1732
Miasto
Kraków
Myślałem o czym innym ;) Nie o podmianie spolszczenia, tylko o wyborze w programie innego, oficjalnego języka, np. niemieckiego. Aby sprawdzić, czy to się dzieje również w innych tłumaczeniach.

P.S. Nie mam aktualnie zainstalowanej wersji 5.0, więc sam nie sprawdzę.
Tak jak napisałem, wbudowane "inne" języki działają prawidłowo
PS
Było edytowane, w międzyczasie ;)
 

FrantiQ

Bardzo aktywny
Dołączył
18 Luty 2012
Posty
280
Reakcje/Polubienia
168
U mnie podobnie, nie działa kopia systemu po spolszczeniu wykonana spod programu.
Wersja bootowalna Aomei z USB tworzy kopię systemu. Jak by co, to do poprawki można jechać na buciku :)
 
Do góry