Download-er
Świeżak
- Reakcje/Polubienia
- 1
Tak skonfigurowałem AG i SS FW:OXYGEN THIEF napisał:W AppGuardzie ustaw poziom ochrony na Locked Down, będzie więcej logów ale poziom ochrony będzie najwyższy.
W SpyShelter Firewall najwyższy poziom ochrony to Pytaj użytkownika czyli będzie pytał o wszystko nawet to co związane jest z MS.Jednak polecam ustawić - Zezwól aplikacjom MS - czyli MS przechodzi a pyta o każdy inny program.
W Szyfrowaniu klawiszy ustaw - Lepszy tryb ochrony -
-
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
-
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Czy programów typu Open VPN, VNC Server i TeamViewer nie trzeba dodawać do list ograniczonych / chronionych?
A gdzie znajdują się pliki z logami abym mógł je skopiować w razie potrzeby?
Mam problem ze zrzutami ekranu, ale z uwagi na to, iż sprawcą jest prawdopodobnie SpyShelter Firewall to opiszę go szerzej w wątku: SpyShelter - wersje stabilne.
Zastanawiam się jeszcze nad tym ustawieniem, ponieważ zależy mi na wysokim bezpieczeństwie, ale z drugiej strony wydaje mi się, że programy MS nie niosą za sobą jakiegoś niebezpieczeństwa.Ircus napisał:Jeśli nie ma antywirusa-to lepiej niech zostawi to ustawienie - Pytaj użytkownika ....W SpyShelter Firewall najwyższy poziom ochrony to Pytaj użytkownika