A ja mam pytanie odnośnie zainstalowanego programu solsuite.Dodałem ten program do zaufanych a jednak przy uruchamianiu nie otwiera się, jaka jest przyczyna?
a do czego jest ten program ??senior38 napisał:A ja mam pytanie odnośnie zainstalowanego programu solsuite.Dodałem ten program do zaufanych a jednak przy uruchamianiu nie otwiera się, jaka jest przyczyna?
Gry karciane,pasjanse.OXYGEN THIEF napisał:a do czego jest ten program ??senior38 napisał:A ja mam pytanie odnośnie zainstalowanego programu solsuite.Dodałem ten program do zaufanych a jednak przy uruchamianiu nie otwiera się, jaka jest przyczyna?
senior38 napisał:Gry karciane,pasjanse.OXYGEN THIEF napisał:a do czego jest ten program ??senior38 napisał:A ja mam pytanie odnośnie zainstalowanego programu solsuite.Dodałem ten program do zaufanych a jednak przy uruchamianiu nie otwiera się, jaka jest przyczyna?
OXYGEN THIEF napisał:Powinieneś zrobić tak:
Dodajesz sobie programy do chronionych, następnie każdy z dodanych programów sprawdzasz dokładnie czy działa.Jeśli widzisz że coś jest nie tak to wklejasz logi tylko nie ustawiaj czyszczenia logów po restarcie bo tak nie pomogę Tobie w prawidłowych ustawieniach.Jak już ustawisz prawidłowo to wtedy włączysz czyszczenie logów po restarcie.
W skrócie : nie ma logów nie pomogę bo logi to jedyna informacja o problemach.
Drive Booster nie dodawaj, to nie przeglądarka tylko pobieracz sterowników.
Steam, Battle.net spróbuj dodać, privacy ustaw na off.
Na jakiej partycji masz zainstalowane gry ??
Posprawdzaj wszystko dokładnie i podaj logi.Download-er napisał:OXYGEN THIEF napisał:Powinieneś zrobić tak:
Dodajesz sobie programy do chronionych, następnie każdy z dodanych programów sprawdzasz dokładnie czy działa.Jeśli widzisz że coś jest nie tak to wklejasz logi tylko nie ustawiaj czyszczenia logów po restarcie bo tak nie pomogę Tobie w prawidłowych ustawieniach.Jak już ustawisz prawidłowo to wtedy włączysz czyszczenie logów po restarcie.
W skrócie : nie ma logów nie pomogę bo logi to jedyna informacja o problemach.
Drive Booster nie dodawaj, to nie przeglądarka tylko pobieracz sterowników.
Steam, Battle.net spróbuj dodać, privacy ustaw na off.
Na jakiej partycji masz zainstalowane gry ??
Ok, sprawdzę je dokładnie i prześle logi.
Co do logów to ja tego nie ustawiałem żeby przy restarcie czyściło logi, to domyślne ustawienie AppGuard'a. Jak to zmienić?
Gry mam na partycji z danymi, ponieważ zajmują one sporo przestrzeni.
Download-er napisał:Co do logów to ja tego nie ustawiałem żeby przy restarcie czyściło logi, to domyślne ustawienie AppGuard'a. Jak to zmienić?
Pogrzeb w ustawieniach tam gdzie są logi.Download-er napisał:Download-er napisał:Co do logów to ja tego nie ustawiałem żeby przy restarcie czyściło logi, to domyślne ustawienie AppGuard'a. Jak to zmienić?
Sorry, ale nie widzę takiej opcji.OXYGEN THIEF napisał:Pogrzeb w ustawieniach tam gdzie są logi.
Ja też jej nie widzę, ale jak chcesz mieć wszystkie logi to pobierz sobie instrukcję obsługi i tam na stronie 36 masz wszystko pokazane jak te logi zapisać.Download-er napisał:Sorry, ale nie widzę takiej opcji.OXYGEN THIEF napisał:Pogrzeb w ustawieniach tam gdzie są logi.
SpyShelter'a Firewall nie wyłączałem tylko usunąłem pliki i katalogi z listy ograniczonych. Dzięki temu okazało się, że za sprawą blokowania TeamViewer'a, AIMP'a i Microsoft Edge stał SS FW, natomiast Media Player Classic, GG, Battle.net i AirDroid'a zablokował AG.OXYGEN THIEF napisał:Jak dla mnie to Ty źle dodajesz te programy bo nie wiadomo co w którym blokuje, powinieneś skonfigurować jeden program (AppGuard), sprawdzić czy wszystko działa a dopiero potem dodawać do ograniczonych w Spyshelter Firewall.
Usuń wszystko z ograniczonych w Spyshelter i zajmij się poprawną konfiguracją AG.
Co do TeamViewer'a to już opisałem go w odpowiedzi na poprzedni post. Po co AIMP'a mam ponownie sprawdzać?OXYGEN THIEF napisał:Mam pytanie, czy program do dostępu zdalnego działa poprawnie w trybie Protected ??
Jeśli też nie to
Spróbuj dodać ścieżkę
c:\program files (x86)\teamviewer\teamviewer11_logfile.log do user space i tam ustawisz na No
to samo z AImpem
c:\program files (x86)\aimp\aimp.ini
ale przed dodaniem aimpa sprawdź czy AppGuard dalej będzie blokował zapisywanie ustawień w trybie Protected.