link do instalatora
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
.. bez instalatora podany adres jest nic nie wart
Do czego potrzebny ci instalator przy aktywacji konta i otrzymaniu klucza???.. bez instalatora podany adres jest nic nie wart
No chyba nie do końca. Dostałem klucz, instalator pobrałem jako 10 dniowy trial ze strony ashampo.... obudź się czarny Alibabo .. a na co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji
Mistrzu, to trzeba było wpisać klucz i przekonałbyś się, że nie działa. Specjalnie sprawdziłem i instalka z głównej strony nie przyjmuje klucza bo niby był aktywowany zbyt wiele razy, ale ta promocyjna łyka go bez problemu. Tak jest w większości promocji na programy Ashampoo.No chyba nie do końca. Dostałem klucz, instalator pobrałem jako 10 dniowy trial ze strony ashampo.
Po instalacji i uruchomieniu programu miałem zapytanie czy chcę korzystać z triala czy wpisać klucz ręcznie, więc raczej to nie ja śpię.
Gdzie Ty masz na głównej stronie wersję 15?Specjalnie sprawdziłem i instalka z głównej strony nie przyjmuje klucza.
Właśnie z tego linka, tylko to jest normalny trial a nie żadna promocyjna wersja jak twierdzisz.Gdzie Ty masz na głównej stronie wersję 15?
Chodzi Ci o tą promocyjnąZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!?
a jak sam przyznałeś, jest tona co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji ... czy jak wolisz ... na odwrót
a mimo to, zdobycznym kluczem, tego właśnie triala aktywowałem do pełnej wersji.normalny trial a nie żadna promocyjna wersja