@Marik ... obudź się czarny Alibabo .. a na co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji ... czy jak wolisz ... na odwrót :hi

... obudź się czarny Alibabo .. a na co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji
No chyba nie do końca. Dostałem klucz, instalator pobrałem jako 10 dniowy trial ze strony ashampo.
Po instalacji i uruchomieniu programu miałem zapytanie czy chcę korzystać z triala czy wpisać klucz ręcznie, więc raczej to nie ja śpię.

.. dawno niczego z tej firmy nie instalowałem ale od zawsze było tak jak opisałem .. być może to się obecnie zmieniło :scratch

No chyba nie do końca. Dostałem klucz, instalator pobrałem jako 10 dniowy trial ze strony ashampo.
Po instalacji i uruchomieniu programu miałem zapytanie czy chcę korzystać z triala czy wpisać klucz ręcznie, więc raczej to nie ja śpię.
Mistrzu, to trzeba było wpisać klucz i przekonałbyś się, że nie działa. Specjalnie sprawdziłem i instalka z głównej strony nie przyjmuje klucza bo niby był aktywowany zbyt wiele razy, ale ta promocyjna łyka go bez problemu. Tak jest w większości promocji na programy Ashampoo.

To Ty pisałeś, że jakaś promocyjna łyka kod bez problemu, więc byłem ciekaw czy o tą Ci chodzi.
W końcu niby promocja jest ze 199,99 na 39,96.
I to właśnie o tej instalce pisałem w poście #22 gdzie klucz przyjęło bez problemu.
Wcześniej bene pisał,
na co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji ... czy jak wolisz ... na odwrót
a jak sam przyznałeś, jest to
normalny trial a nie żadna promocyjna wersja
a mimo to, zdobycznym kluczem, tego właśnie triala aktywowałem do pełnej wersji.

Więc na koniec, by zakończyć niepotrzebną dyskusję:
Do tej akurat promocji nie trzeba mięć instalki dopasowanej do klucza lub na odwrót, tak jak było wcześniej.
Zdobyty klucz aktywuje "normalnego triala" do pełnej wersji.

Back
Do góry