link do instalatora
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.. bez instalatora podany adres jest nic nie wart![]()
Do czego potrzebny ci instalator przy aktywacji konta i otrzymaniu klucza???.. bez instalatora podany adres jest nic nie wart![]()
No chyba nie do końca. Dostałem klucz, instalator pobrałem jako 10 dniowy trial ze strony ashampo.... obudź się czarny Alibabo .. a na co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji
Mistrzu, to trzeba było wpisać klucz i przekonałbyś się, że nie działa. Specjalnie sprawdziłem i instalka z głównej strony nie przyjmuje klucza bo niby był aktywowany zbyt wiele razy, ale ta promocyjna łyka go bez problemu. Tak jest w większości promocji na programy Ashampoo.No chyba nie do końca. Dostałem klucz, instalator pobrałem jako 10 dniowy trial ze strony ashampo.
Po instalacji i uruchomieniu programu miałem zapytanie czy chcę korzystać z triala czy wpisać klucz ręcznie, więc raczej to nie ja śpię.
Gdzie Ty masz na głównej stronie wersję 15?Specjalnie sprawdziłem i instalka z głównej strony nie przyjmuje klucza.
Właśnie z tego linka, tylko to jest normalny trial a nie żadna promocyjna wersja jak twierdzisz.Gdzie Ty masz na głównej stronie wersję 15?
Chodzi Ci o tą promocyjnąZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!?
a jak sam przyznałeś, jest tona co ci klucz bez instalatora gdzie instalator jest dopasowany do danej aktywacji ... czy jak wolisz ... na odwrót
a mimo to, zdobycznym kluczem, tego właśnie triala aktywowałem do pełnej wersji.normalny trial a nie żadna promocyjna wersja