AVG Anti-Virus 2012 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30075
Miasto
Trololololo
sebastian1988 napisał:
Kto wspomoże Polską Służbę Zdrowia?:)

Tego trupa już nic nie uzdrowi, a do lekarzy nie mam żadnego zaufania. :szydera

A

Anonymous

sebastian1988 napisał:
Za to że wypisujecie recepty bez refundacji? :szydera nie ma tak dobrze :szydera
A na poważnie to przecież twoje żądanie zostało przyjęte i po weryfikacji otrzymasz lickę- wyluzuj bo jeszcze komuś krzywdę zrobisz na dyżurze :szydera

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
marsellus napisał:
sebastian1988 napisał:
Za to że wypisujecie recepty bez refundacji? :szydera nie ma tak dobrze :szydera
A na poważnie to przecież twoje żądanie zostało przyjęte i po weryfikacji otrzymasz lickę- wyluzuj bo jeszcze komuś krzywdę zrobisz na dyżurze :szydera

Nie wypisuje recept? Od kiedy rezydent wypisuje refundowane recepty? Panowie.
Nasza służba zdrowia - mam na myśli kadre lekarska. Mamy jedna z najlepszych na świecie. Powiedźcie czemu na staż przyjeżdżają do nas z USA albo z Szwajcarii? Czemu nasi Kardiochirurdzy to światowa czołówka? Hmm... Panowie nie oceniajcie Polskiej służby przez pryzmat NFZ. :pala

A

Anonymous

Nie bierz tak wszystkiego do siebie, przecież to żarty :szydera A co do służby zdrowia to i tak uważam jest chora. Ale to tylko moje zdanie i w demokratycznym kraju (podobno) mogę takie zdanie mieć :hippie

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
marsellus napisał:
Nie bierz tak wszystkiego do siebie, przecież to żarty :szydera A co do służby zdrowia to i tak uważam jest chora. Ale to tylko moje zdanie i w demokratycznym kraju (podobno) mogę takie zdanie mieć :hippie
Racja - służba zdrowia - jest chora w jednym miejscu NFZ. Co to ....ku..wa jest? Muszę patrzeć na kontrakt i limitować leki, zabiegi refundowane? Do .hu..ja... wiecie co wam powiem, mamy limit na kolanoskopie !!!!!! np 1200 zabiegów na rok ...... a robimy 3500. To są jaja:) Heh .... niedługo bedzie jedna igła i strzykawka na pacjenta przez cały okres hospitalizacji.
Wiecie co zlikwidować NFZ, to jest wrzut na dupie Polskich pacjentów.

Weście się ogarnijcie i ktoś z duszą przywódcy niech porwie naród do walki z tym syfem!!!!! :szef

Kto chętny, Oxy może ty?

:francuz

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
nie wiedziałem ,ze na ten cały syf z polską "służbą zdrowia" AVG jest najlepszym lekarstwem...bo jego ten temat dotyczy.. o żesz kuźwaa ..jakie to proste - wstrzyknąć w łeb z najnowszą bazą antywirusów i po problemie...

:szef

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zygy1980 napisał:
@sebastian1988

Co myślisz, kiedy wykonujesz kolonoskopie?
Heh... co myśle, dobre pytanie:)

Wiesz co .... czemu chłopie / kobieto tak się zaniedbałeś:) A tak poważnie wiesz...raczej skupiam się na pracy. Zdrowie pacjenta jest najważniejsze. Nie ma czasu na myślenie o czymś innym niż o tym co się widzi na ekranie. Wiesz w sumie na badanie mamy teoretycznie 30 min ale każdy chce by trwało to jak najkrócej- w koń cu nie kazdemu takie badanie sprawia przyjemność:)
Dziś w Wyborczej macie ładnie napisane jak za błędy lekarskie się dorobić :) Kuźwa co to ostatnio nagonka jest na lekarzy. :sarkazm

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ddarc napisał:
nie wiedziałem ,ze na ten cały syf z polską "służbą zdrowia" AVG jest najlepszym lekarstwem...bo jego ten temat dotyczy.. o żesz kuźwaa ..jakie to proste - wstrzyknąć w łeb z najnowszą bazą antywirusów i po problemie...

:szef
Dobre dobre..... :sarkazm Żeby to takie łatwe było :)

A

Anonymous

Zygy twoja dociekliwość rozłożyła mnie na łopatki :p :p :p :dziwak Swoją drogą ciekawe masz zainteresowania :szydera

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
@sebastian1988

Jesteś chirurgiem, czy internistą? / że tak zapytam /.

Ja mam urlop. Oglądam Australian Open 2012.

sebastian1988

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Zygy1980 napisał:
@sebastian1988

Jesteś chirurgiem, czy internistą? / że tak zapytam /.

Ja mam urlop. Oglądam Australian Open 2012.

Pomału robie specjalizacje chirurgia ogólna

Wziałeś urlop by Australian Open 2012 ogarnać>?:)

Do góry