o .Jak dostali kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy zgłoszeń to łatwo się domyśleć że trochę to zajmie, zwłaszcza że ręcznie weryfikują i wysyłają.Wiem wiem, dajmy im 48 h ekstraOXYGEN THIEF napisał:Czekaj, przecież masa chętnych była, a wysyłają według kolejki.Te 48 h należy traktowaćo .Jak dostali kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy zgłoszeń to łatwo się domyśleć że trochę to zajmie, zwłaszcza że ręcznie weryfikują i wysyłają.

sebastian1988 napisał:Można rzec 48 godzin mineło. Toż to nie realne, licencji nie ma a głód jest.![]()
No i co teraz?
:ireful :ireful :ireful :ireful :ireful

Olga napisał:sebastian1988 napisał:Można rzec 48 godzin mineło. Toż to nie realne, licencji nie ma a głód jest.![]()
No i co teraz?
:ireful :ireful :ireful :ireful :ireful
Mam gdzieś jeszcze Vipre Antivirus. Jeżeli chcesz, to daj znać![]()
.Najstarsi górale korzystają z niego więc pewnie taki dobrybaarao7 napisał:To ten AVG taki dobry jest? Jakoś mi się nigdy tak nie kojarzył![]()
NFZ to niedorobiony bękart chorego systemu :ireful.Co do lekarzy to bez jaj @Seba-Profesorowie-Kocięba,Bross,Religa,Nielubowicz-wymieniając tylko niektórych geniuszy chirurgii to była kadra lekarskasebastian1988 napisał:Nasza służba zdrowia - mam na myśli kadre lekarska. Mamy jedna z najlepszych na świecie. Powiedźcie czemu na staż przyjeżdżają do nas z USA albo z Szwajcarii? Czemu nasi Kardiochirurdzy to światowa czołówka? Hmm... Panowie nie oceniajcie Polskiej służby przez pryzmat NFZ.
.Teraz jeden lekarz na 100 ma jako taki merytoryczny poziom wiedzy (wina uczelni) do tego nędzne pensje a gdzie bieda to i frustracja i różne patologie.