Wiem wiem, dajmy im 48 h ekstraOXYGEN THIEF napisał:Czekaj, przecież masa chętnych była, a wysyłają według kolejki.Te 48 h należy traktowaćo .Jak dostali kilkadziesiąt czy kilkaset tysięcy zgłoszeń to łatwo się domyśleć że trochę to zajmie, zwłaszcza że ręcznie weryfikują i wysyłają.
sebastian1988 napisał:Można rzec 48 godzin mineło. Toż to nie realne, licencji nie ma a głód jest.![]()
No i co teraz?
:ireful :ireful :ireful :ireful :ireful
Olga napisał:sebastian1988 napisał:Można rzec 48 godzin mineło. Toż to nie realne, licencji nie ma a głód jest.![]()
No i co teraz?
:ireful :ireful :ireful :ireful :ireful
Mam gdzieś jeszcze Vipre Antivirus. Jeżeli chcesz, to daj znać![]()
Najstarsi górale korzystają z niego więc pewnie taki dobrybaarao7 napisał:To ten AVG taki dobry jest? Jakoś mi się nigdy tak nie kojarzył![]()
NFZ to niedorobiony bękart chorego systemu :ireful.Co do lekarzy to bez jaj @Seba-Profesorowie-Kocięba,Bross,Religa,Nielubowicz-wymieniając tylko niektórych geniuszy chirurgii to była kadra lekarskasebastian1988 napisał:Nasza służba zdrowia - mam na myśli kadre lekarska. Mamy jedna z najlepszych na świecie. Powiedźcie czemu na staż przyjeżdżają do nas z USA albo z Szwajcarii? Czemu nasi Kardiochirurdzy to światowa czołówka? Hmm... Panowie nie oceniajcie Polskiej służby przez pryzmat NFZ.