ESET NOD32 Antivirus 2014 za darmo ( 1 rok )

ireksmerf

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Pomyślnie aktywowane za pomocą ZenMate (rozszerzenie przeglądarki) i adresu poczty w Yahoo.pl
:ok
Vielen Dank für die Aktivierung Ihrer Lizenz.
Sie erhalten eine E-Mail mit folgenden Lizenz-Daten:
Benutzername: EAV-01*******0
Passwort: 7********v
Ablaufdatum: 10/30/2015

A

Anonymous

Nie wiem co robię nie tak ale jakoś nie mogę aktywować tego kodu ,jedna wielka kupa :(
Poprawka za 10 razem z pocztą z Interii poszło :yahoo

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Jaki email wpisujecie przy rejestracji? Nie podajcie tymczasowych typu migmail (tu się nie udało). Ja 3 razy wpisałem yahoo i działa. Generator nazwisk i powinno zadziałać. Sprawdziłem na IP niemieckim. austriackim i szwajcarskim.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Nie jestem w stanie niczego wskórać. Widocznie jestem zbyt głupi!. Haker ze mnie, jak z koziej du... trąba. Jeśli ktoś da gotowca, czyli serial, będę dłużnikiem. Jeśli nie, pozostaje wierne Allegro i zakup!. Może kupię Eset Smart security 8 ?. Widzę tu taki, za 45 złociszy?....

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Bardzo serdecznie ofiarodawcom dziękuję. Wasza szybkość i chęć pomocy, wywołała wielką radość i wiarę w ludzi. Dziękuję!. Niech Bóg, da Wam zdrowia!

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Dzięki adamus2006 za podpowiedz o ZenMecie.Nie wiedziałem że jest już na Firefoxa i dzięki niemu jest licka na Eseta

adamus2006

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
ZenMate podsunął kilka postów wcześniej Toruniak i to w sumie jemu należą się podziękowania.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Kilkukrotnie pojawiał się czerwony wykrzyknik przy :mad: aktualizacji. Nie wiem czy Eset nie zrobi tego, co kilka lat wstecz, Bit Defender. Wtedy, unieważniono kilka tysięcy licencji, aktualizujących program z terenu Polski. Pożyjemy, zobaczymy!.

A

Anonymous

Mnie cały czas jak chcę aktywować kod pojawia się taki oto komunikat

bMs3wAF.png

Do góry