ESET NOD32 Antivirus 2014 za darmo ( 1 rok )

ireksmerf

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Pobierz i zainstaluj ZenMate (rozszerzenie przeglądarki), ustaw IP na Niemcy.
Powodzenia !

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Użyłem ZenMate. Otrzymałem informację, że otrzymam kod w przeciągu jednej godziny i niestety po 6 godz. nie ma nawet w spamie. Może jeszcze wyślą dane do rejestracji :scratch

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Ludzie ja na pocztę też nic nie dostałem a wyświetliło mi się na ich str.po wpisaniu kodu jaki się dostaje po rejestracji

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Za każdym razem,gdy aktywowałem kod (chodzi o udane próby), to nazwa i hasło pojawiały się od razu. Nawet nie zamierzałem sprawdzać poczty, bo wszystkie adresy były lipne :klawik.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Manila napisał:
Za każdym razem,gdy aktywowałem kod (chodzi o udane próby), to nazwa i hasło pojawiały się od razu. Nawet nie zamierzałem sprawdzać poczty, bo wszystkie adresy były lipne :klawik.
no to ładnie skoro tak, bo nie wyłączyłem blokerów..., pisali, że wyślą na maila i to mnie zmyliło, szkoda...

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Miałem włączony µBlock oraz Ghostery i aktywacja była udana. Pewnie jednak nie zawadzi wyłączyć.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Manila napisał:
Miałem włączony µBlock oraz Ghostery i aktywacja była udana. Pewnie jednak nie zawadzi wyłączyć.
a ja miałem włączony adblock i ghostery i pewnie adblock wyciął dane

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Czy tylko ja, mam problemy z aktualizacją?. Czy u kogoś jeszcze pojawiają się wielokrotne monity o zmianę hasła i loginu?. Czerwony wykrzyknik przy "aktualizacja" programu?. Każdorazowo po włączeniu komputera, kiedy Eset łączy się ze swoim serwerem, te same problemy. Czy to tylko problem, z niewłaściwą konfiguracją programu?. Proszę o głos, forumowego eksperta.... ??

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Do tego nie trzeba forumowego eksperta,zapewne wyczaili polskie ip i zblokowali kluczyk.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Nie wiem dokladnie, nie uzywam , ale radze aktywowac i zaktulizowac za pierwszym razem w Niemczech .Potem powinno byc juz normalnie .

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Najlepiej ustawić aktualizację ESETa przez serwer PROXY którego IP jest z kraju objętego promocją wg tego schematu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Dziękuję Se7enowi za pomoc. Zadanie mnie przerosło. Pisałem o sobie wcześniej, w kontekście "koziej dupy i trąby"! . Odinstalowałem więc Eset i jadę na trialu dr.Web na 3 miesiące. Legalnego Eseta kupię w Allegro i wtedy dopiero, się nad nim poznęcam!.....Dr. Web w Allegro, jest niestety niedostępny, poza oczywiście wersją piracką.

Do góry