ESET NOD32 Antivirus 2014 za darmo ( 1 rok )

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
mavio napisał:
Manila napisał:
Znowu rozdają kodziki. przed chwilą aktywowałem nazwę i hasło:

3N6aFeom5DM9.png

Próbować, próbować... :)

-------------------------------------------------

Nie wiem Manila, jak Ty to robisz, ale ja poddaje się; dzisiaj znowu godzina i nic...
Ale dzięki za informację.
zobacz pw :)

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
mavio napisał:
Nie wiem Manila, jak Ty to robisz, ale ja poddaje się; dzisiaj znowu godzina i nic...
Ale dzięki za informację.

Sęk w tym, że udaje się to raz na ileś tam prób. Dzisiaj za pierwszym razem poszło, ale potem d..a. Dobrze, że Ci kolega podesłał dane.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Tu jest instrukcja , można poczytać używając tłumacza google :klawik.

Link :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Czy jest na forum ktoś, kto mógłby spróbować mi aktywować dwa kody? Byłabym bardzo wdzięczna

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Witam. Czy da się uruchomić używany klucz z tej promocji na innym systemie ? Bo mam taki gdyby ktoś reflektował.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Wczoraj musiałem sformatować laptopa i szukam kodu aktywacyjnego do ponownego zainstalowania tego antywirusa.Może komuś został jeden na zbyciu.Dziękuję z góry. :)

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Jeśli ktoś ma ochotę na dane rejestracyjne NOD-a z tej promocji (licencja ważna prawie do końca października), to dać znać na PW. Dane zostały już użyte do aktywacji w tamtym roku na VM, a dzisiaj sprawdzałem i ponownie program się aktywował. Pierwsza aktualizacja sygnatur koniecznie z niemieckiego IP. Natomiast z Eset Smart Security ten numer nie przechodzi. :hi

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Numery seryjne z promocji, doskonale pracują z Eset Smart Security 7. Wystarczy zainstalować wersję 7 i jest OK!...

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Dusiek, skoro tak, to fajnie. Ja na szybko sprawdzałem ESS zaraz po deinstalcji NOD-a. Pokazywało w ESS, że długość licencji jest ok, ale aktualizacja skończyła się błędem. Może jakbym przeczyścił rejestr po NOD-zie, to by się udało.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
U mnie wersja ESS8, wywala błąd aktualizacji, zmuszając do deinstalacji. W siódemce wszystko bez problemu. Aktualizacje i rejestracja programu, z polskiego serwera!...

Do góry