Ja miałem aktywny Ghostery a Adblocka nie używam zamiast niego mam Bluhell Firewall i może dlatego kod mi się wyświetlił.Nie mam żadnych problemów z tą licką Esetem.
Fajnie że wszystko jest ok.Pozdrawiam.wlodeusz napisał:Seniorowi38, bardzo dziękuję za pomoc. Zresztą, jedynie skuteczną. Napisałem to na PW, ale cały czas wiadomość jest w "do wysłania", a nie w wysłanych?. Tej poczty, też nie umiem skutecznie obsłużyć.
Szkoda, bo bardzo zależało mi na licencjiPodczas rejestracji licencji, wystąpił błąd. Prosimy o kontakt z działem obsługi.
mavio napisał:Niestety próbowałem na dwóch kodach tj. na swoim i kodzie otrzymanym od kol. Gonzoo![]()
próbę rejestracji robiłem na ZenMate i CyberGhost i niestety lipa.
Otrzymywałem taki komunikat:Szkoda, bo bardzo zależało mi na licencjiPodczas rejestracji licencji, wystąpił błąd. Prosimy o kontakt z działem obsługi.![]()
Podaj dane na pw na jakie ci zarejestrowac i ten kodOla napisał:mavio napisał:Niestety próbowałem na dwóch kodach tj. na swoim i kodzie otrzymanym od kol. Gonzoo![]()
próbę rejestracji robiłem na ZenMate i CyberGhost i niestety lipa.
Otrzymywałem taki komunikat:Szkoda, bo bardzo zależało mi na licencjiPodczas rejestracji licencji, wystąpił błąd. Prosimy o kontakt z działem obsługi.![]()
U mnie niestety jest, to samo, też próbowałam na kilku kodach
Manila napisał:Znowu rozdają kodziki. przed chwilą aktywowałem nazwę i hasło:
![]()
Próbować, próbować...
-------------------------------------------------
Nie wiem Manila, jak Ty to robisz, ale ja poddaje się; dzisiaj znowu godzina i nic...
Ale dzięki za informację.