Zgłaszam swój akces do konkursu , ponieważ kiedyś niedługo używałem ochrony firmy Kaspersky, z czego byłem zadowolony. Chętnie wróciłbym do Kasperskiego , ponieważ słyszę wiele pozytywów na temat jakości ochrony tej firmy.
Z przyjemnością zgłaszam się do konkursu. KIS to kompleksowy pakiet AV, który oferuje ochronę na najwyższym poziomie. Urzywam wersji na smartfona i jestem bardzo zadowolony z jego skuteczności. Dziękuję za organizację tego konkursu.
Dlaczego Kaspersky Internet Security?,bo jest najlepszy,jest lekki przejrzysty i skuteczny,jego ochrona daje nam kompleksowe zabezpieczenie naszego systemu zarówno w przeglądaniu internetu jak i bankowości elektronicznej
Pozdrawiam
Używałem w ostatnich kilkunastu latach programu Kaspersky kilkakrotnie i zawsze byłem zadowolony ze skuteczności ochrony i małego obciążenia systemu. Uważam, że jest to najlepszy program do ochrony sprzętów /systemów/ przed zagrożeniami jakie są dostępne na rynku. Posiadanie takiego programu to wielka przyjemność i satysfakcja.
Używałem kiedyś próbnie Kaspersky Internet Security a ostatnio bezpłatną wersję antywirusa tej Firmy.
Obie wersje zdały egzamin a przy tym niewiele obciążają system. Antywir godny polecenia.
Przy tym bardzo przejrzysty.
Miałem do tej pory inny antywirus do którego byłem przekonany całkowicie,ale dokonał spustoszeń w systemie i się z nim pożegnałem.
Znajomy informatyk zaproponował mi Kasperskiego do przetestowania w formie czasowej i od razu komputer dostał skrzydeł.
Doskonały antywirus radzący sobie na każdym kroku bez tysięcy zapytań jak jego poprzednik. Wszystko idealnie współdziała z systemem i jestem zadowolony.
Kasperski Internet Security to najlepszy ochroniarz broniący nas przed niebezpieczeństwami w internecie.
Dzięki wielkie za konkurs i możliwość wygrania wspaniałych nagród!
Biorę udział w tym konkursie, ponieważ od wielu lat jestem użytkownikiem rozwiązań firmy Kaspersky Lab i żadna afera polityczno - szpiegowska tego nie zmieni.
A co do samego programu to jest bardzo skuteczny i z wersji na wersję coraz mniej zasobożerny ( w sumie to jest moja subiektywna opinia oparta o kilkuletnie użytkowanie tychże programów od tego producenta ).
Kilka lat wstecz (a może już kilkanaście ) był to mój pakiet do ochrony .. długo go używałem i nie miałem żadnych zastrzeżeń ale później jakoś nasze drogi się rozeszły .. może nadszedł już czas powrotu .. tak więc również piszę się na konkurs
Kaspersky Internet Security uważam za jeden z lepszych pakietów zabezpieczających komputer. Obecnie używam wersji free, która jednak nie posiada kilku modułów (np. dodatkowych zabezpieczeń bankowości online) dlatego chętnie przygarnę tę licencję
Mam Kasperskiego na dwóch lapkach i smarcie, niestety zaraz kończy się licencja. Nie chcę zmieniać KISa na coś innego bo z tych pakietów z którymi miałem styczność do tej pory KIS odpowiada mi najbardziej.
Kaspersky Internet Security jest świetny. Zajmuje co roku bardzo wysokie pozycje w rankingach.
Używając go jeszcze nie przydarzyła mi się żadna infekcja.
Dawniej krążyły informacje, że zbytnio obciąża system, ale mi się to jeszcze nie przydarzyło.
Obecnie używam wersję Free, ale ze względu na jej ograniczenia bardzo chętnie zgłaszam się do konkursu.
Pełna wersja ma m.in. opcję Bezpieczne pieniądze, która bardzo mi się podoba, a przede wszystkim ulepszoną zaawansowaną ochronę komputera oraz urządzeń mobilnych.
Dziękuję za ten konkurs i pozdrawiam
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.