Konkurs ! TuneUp Utilities 2011 ! Giveaway

Status
Zamknięty.

sebatech

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
TuneUp Utilities 2011 !
1. Szybki
2. Niezawodny
3. Prosty w obsłudze
4. Bogaty zestaw narzędzi
5. Doskonale utrzymuje kompa w kondycji.
Testowałem trial i przypad mi do gustu - dlatego chciałbym mieć pełną wersję.

tadeusz242

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
162
Miasto
Kraków
:p Program godny posiadania przez każdego dbającego o swój komputer żeby zawsze był w najlepszej formie.

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
528
Nic ująć i dodać, że nie powielać zalet programu. ŚWIETNY PROGRAM. Mam zakupioną i zainstalowaną na PC starą wersjęTuneUP 2010, sprawuje się bez zarzutu. Pomimo legalności programu, niestety do nowej wersji nie można uzupełnić.Chciałbym wygrać nową wersję, ale czy będzie dane szczęście wygrać ten program ?

michureut

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Krótko mówiąc nie ma lepszego od TuneUpa naszego! Najlepszy program jaki wymyślili i stworzyli do optymalizacji systemy The BEST

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Co tu dużo pisać.Po prostu LUBIĘ TO /to nie kryptoreklama/ i tyle.

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Program rzeczywiście jest dobry do czyszczenia kompa ze śmieci. Moja córka lubi polatać po tecie. Dlatego przydała by mi się licka na jej komputer. Pozdrawiam wszystkich bioraych udział w konkursie!!!!

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program do optymalizacji systemu operacyjnego,czyści komputer z niepotrzebnych śmieci itp.,po optymalizacji system działa szybko i stabilnie.

E

elefante

Program jest wyśmienity optymalizuje super komp działa na maxa morze szczęście dopisze i wygram licke.Pozdrawiam

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
TuneUp najlepszy

Najlepszy program w swojej klasie. Używam go od wersji 2008 i nigdy się nie zawiodłem.
Będę bardzo szczęśliwy jeśli uda mi się wygrać jego nową wersję

rriki60

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Musze mieć ten program od Giveway. To najlepszy program tego typu jaki można sobie wyobrazić i używać.

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam !
Na chwilę obecną używam kilku programów do optymalizacji pracy mojej maszyny, w szczególności do czyszczenia rejestru oraz defragmentacji dysków. Do tego dochodzi regularne czyszczenie plików tymczasowych i tak dalej i tak dalej.
Posiadając ten program moje życie byłoby znacznie łatwiejsze :) Wszystko w jednym miejscu i do tego sprawnie i profesjonalnie. Proszę o wpisanie mnie na listę chętnych na licencję !

A

Anonymous

Witam!
Używam obecnie Ashampoo WinOptimizer, ale program TuneUp 2011 jest po prostu lepszy. Optymalizacja kompa tym softem należy chyba do najłatwiejszych rzeczy na świecie :) Mam nadzieję, że i tym razem uda się wygrać ;)
Pozdrawiam

jablo11gru

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam,

Używam TuneUp od 10 lat. Ten program przekonał mnie do "kombajnów optymalizacyjnych"© :). Nowej wersji nie znam, ale jeśli wygram program, chętnie go zainstaluję.

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program na pewno wart jest uwagi. Gdybym dostał licencję gratis to nawet zainstaluję na stałe. Jednak wolę dedykowane, wyspecjalizowane aplikacje, np. do defragmentacji, czyszczenia rejestru itp. Poza tym musimy zapłacić w takim kombajnie za dużą ilość funkcji, których nie używamy lub, które są niedopracowane.

edis33

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Softów do optymalizacji jest wiele,nie które są złe a niektóre dobre ale Tune up 2011 jest najlepszy !!!!

Status
Zamknięty.
Do góry