TuneUp Utilities 2011 !
1. Szybki
2. Niezawodny
3. Prosty w obsłudze
4. Bogaty zestaw narzędzi
5. Doskonale utrzymuje kompa w kondycji.
Testowałem trial i przypad mi do gustu - dlatego chciałbym mieć pełną wersję.
Nic ująć i dodać, że nie powielać zalet programu. ŚWIETNY PROGRAM. Mam zakupioną i zainstalowaną na PC starą wersjęTuneUP 2010, sprawuje się bez zarzutu. Pomimo legalności programu, niestety do nowej wersji nie można uzupełnić.Chciałbym wygrać nową wersję, ale czy będzie dane szczęście wygrać ten program ?
Program rzeczywiście jest dobry do czyszczenia kompa ze śmieci. Moja córka lubi polatać po tecie. Dlatego przydała by mi się licka na jej komputer. Pozdrawiam wszystkich bioraych udział w konkursie!!!!
Witam !
Na chwilę obecną używam kilku programów do optymalizacji pracy mojej maszyny, w szczególności do czyszczenia rejestru oraz defragmentacji dysków. Do tego dochodzi regularne czyszczenie plików tymczasowych i tak dalej i tak dalej.
Posiadając ten program moje życie byłoby znacznie łatwiejsze Wszystko w jednym miejscu i do tego sprawnie i profesjonalnie. Proszę o wpisanie mnie na listę chętnych na licencję !
Witam!
Używam obecnie Ashampoo WinOptimizer, ale program TuneUp 2011 jest po prostu lepszy. Optymalizacja kompa tym softem należy chyba do najłatwiejszych rzeczy na świecie Mam nadzieję, że i tym razem uda się wygrać
Pozdrawiam
Program na pewno wart jest uwagi. Gdybym dostał licencję gratis to nawet zainstaluję na stałe. Jednak wolę dedykowane, wyspecjalizowane aplikacje, np. do defragmentacji, czyszczenia rejestru itp. Poza tym musimy zapłacić w takim kombajnie za dużą ilość funkcji, których nie używamy lub, które są niedopracowane.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.