andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Revo Uninstaller Pro 3.0.8
Added - Backup creation before Traced Uninstall
Fixed bugs
Added - Norwegian language

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Bizon napisał:
Revo Uninstaller Pro 3.1.0

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

->Dodano startowy ekran splash
->Dodano osobną opcję do tworzenia Pełnej Kopii Rejestru
->Dodano opcję "Prześlij opinię" oraz "Wsparcie Online" w menu Pomoc
->Dodano menu pod prawym przyciskiem myszy w narzędziach do czyszczenia by ułatwić zaznaczanie/odznaczanie elementów
->Poprawiono Wymuszone Odinstalowywanie
->Poprawiono wsparcie dla wysokich rozdzielczości
->Polepszono Skanowanie pozostałości po standardowej deinstalacji
->Wiele małych ulepszeń
->Poprawiono małe błędy
->Zaktualizowano i dodano nowe pliki językowe

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Zrobiłem sobie Halloweenowy prezent, kupując za czapkę śliwek, Revo Uninstaller Pro3.1.1. Program kupiłem w piątek od firmy Cleverbridge z Koloni. W poniedziałek, dostałem maila z kluczem. Proszę kogoś znającego program, o pomoc w skonfigurowaniu, tak by usuwał wszystkie pozostawione śmieci. Bawiłem się usuwając i instalując na zmianę i byłem zniesmaczony pozostawionym shitem w folderze użytkownik/ App data /local i roaming. Czy można coś wymyślić w opcjach, by nie zdarzały się takie wpadki?....

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Masz zaznaczone w Opcje>Wszystkie programy>Zaznacz usuń wszystkie pozostałości domyślnie?

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Podczas monitorowanych instalacji i deinstalacji przy niektórych programach pojawi się:

oVj795tEtDDR.png

a potem:
9O7vsxHPDncv.png

Trzeba zaznaczyć i usunąć, a po ewentualnym komunikacie restart zrobić. Możesz też przy zwykłych deinstalacjach użyć trybu łowcy.
Nie ma jednak ten tego, wszystkie te deinstalatory - nawet najlepsze - czasem coś zostawiają w rejestrze.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Bardzo Ci dziękuję!. Nie ma nic sensowniejszego, od mądrej i życzliwej pomocy. Jesteś pomocnym i rozgarniętym gościem, w przeciwieństwie do kilku innych nadętych i dostojnych!. Ale, cholernie nieżyczliwych. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

A

Anonymous

wlodeusz napisał:
Jesteś pomocnym i rozgarniętym gościem, w przeciwieństwie do kilku innych nadętych i dostojnych!. Ale, cholernie nieżyczliwych.
:szydera
Włodek wyluzuj trochę :dziwak tu nie ma żadnych "nieżyczliwych".

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
To było ogólnikowe, doświadczenie kilku niemiłych spotkań. Nos w nos!. Ale nigdy nie kierowane przeze mnie "Ad Personam"!. Nigdy!. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość. Nie lubię zadęcia. Tyle tego codziennie w życiu, polityce i na ulicy. Chyba wystarczy?...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29686
Miasto
Trololololo
Do góry