TuneUp Utilities 2014 za darmo (6 miesięcy)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
a usługa od Aomei jest na auto czy ręczny domyślnie

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Teraz jest na "wyłączony" (Aomei BackupperSchedulerService) - nie jestem pewien jaka była po instalacji ponieważ nie wnikałem w to. Póżniej zobaczyłem że TuneUp w dezaktywatorze informuje że obciążenie jest średnie to go dezaktywowałem (i tak rzadko go używam)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
ale co się dzieje w przypadku gdyby ten Aomei chciał coś podziałać.Tune Up to wykryje i włączy usługę ??, najbezpieczniej jest ustawić na ręczny.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Tune up po właczeniu Aomei nie informuje o niczym (wyłączyłem powiadomieni) Aomei się uruchamia i robi co trzeba a usługa aomei nadal w statusie "wyłączony" mimo uruchomienia programu

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29945
Miasto
Trololololo
bo ta usługa jest chyba od zaplanowanych kopii np: za tydzień, miesiąc itd.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Mirko,

to nie jest kolejna promocja tylko dopiero wczoraj tam wrzucili to co było w czeskim magazynie CHIP (listopad 2013).
Rosjanie co chwilę przerzucają to na różnych stronach.

Także i to info nie jest kolejną promocją ale tak jak tu na PZD danym info o promocji z czeskiego CHIPa:
OXYGEN THIEF napisał:
Kolejna promocja

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

To jest to samo co w drugim poście:
OXYGEN THIEF napisał:
Ten link alternatywny z pobraniem tego TuneUp 2014 padnie, bo box ma limit na pobieranie danych (transfer), zaraz dodam alternatywny
na innym hostingu

Klucz jest wbudowany, wystarczy zainstalować.

a dodatkowo:
Elvis_JXL napisał:
Spolszczenie (wyciągnięte z wersji PL, instrukcja w środku)

Elvis_JXL napisał:
Inny sposób na spolszczenie
Zmieniamy nazwę folderu ze spolszczeniem z en-GB na pl-PL i kopiujemy do podanej wcześniej lokalizacji. Następnie szukamy klucza rejestru:

i zmieniamy nazwę w "UILanguage" na pl-PL

i:
Emmers napisał:

Paczkę ze spolszczonymi plikami można pobrać tutaj:

Folder do którego kopiujemy pliki domyślnie znajduje się w lokalizacji ukrytej i wcześniej w opcjach folderów należy zaznaczyć opcję Pokaż ukryte pliki i foldery, by ten folder odnaleźć. W nowych systemach operacyjnych(Vista, 7 i 8 ) lokalizacja jest inna niż na filmie, zrobionym w systemie XP, a mianowicie: C:\ProgramData\TuneUp Software\TuneUp Utilities 2014.... Dla tych, którzy nie lubią bawić się w wyłączenia procesów i podglądanie folderów ukrytych, zrobiłem prosty instalator spolszczenia, uniwersalny dla każdego systemu:

Wymagany jest restart po instalacji spolszczenia.
Pozdrawiam

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Od powstania wersji 2014 zdarza się że moja wersja 2013 znajduje jakieś aktualizacje.
Mimo instalowania aktualizacji nr mojej wersji nie ulega zmianie - 13.0.4000.255
Czy jest możliwość znalezienia instalki wersji 2013 która zwiera wszystkie poprawki?

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Holendrzy, producenci Tune Up sprzedają swój produkt od zawsze, rocznikami. Nie można zaktualizować, żadnej instalki niższego rocznika do wyższego. Chcesz 2014 to kup!. Innej drogi, poza kradzieżą serialu licencji z YT. nie ma!...Mam kupioną wersję 2013 na trzy PC i nie ma mowy, o przejściu na 2014 drogą aktualizacji!.

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
A czy któraś z wersji 2013 jest kompatybilna z windows 8.1?

A

Anonymous

Straszliwy przymulacz :wariat ... z tego co pamiętam ostatnia wersja godna uwagi to wer 2007

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
wlodeusz -
Nie chciałem aktualizować 2013 do 2014 lecz spróbować pobrać instalkę wersji 2013 ze wszystkimi aktualizacjami.
Np. tą która ostatnio została wykryta i zainstalowana przez wersję 2013.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Uważaj na ostatnią aktualizację do 2013 u mnie w połowie się przerwała i byłem bezradny, ponieważ nie mogłem nawet odinstalować tego programu.Pomogło dopiero przywracanie systemu.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Wersja 2013 działa na win 8.1. Pobiera nawet specjalną aktualizację, dla win 8.1. Ale żeby działanie zachwycało, to zupełnie nie!. Nie lepiej podeprzeć się tym 2014 trialem?, który może być wieczny?...

A

Anonymous

jorn napisał:
Straszliwy przymulacz :wariat ... z tego co pamiętam ostatnia wersja godna uwagi to wer 2007
To prawda po 2007 to już równia pochyła...posiadam co prawda wersję 2010 ale służy mi tylko do zmieniania : ikonek systemowych i ekranów rozruchowego i logowania.

Do góry