OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
Mała zmiana, wywaliłem OSArmor i wtyczkę Malwarebytes i zamiast tego wrzuciłem Webroot SecureAnywhere z promocji.

Nowy zestawik: Webroot SecureAnywhere + HitmanPro.Alert :)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Mi już się nie chce instalować i konfigurować kilku programów, dlatego używam "Vlad" Total Sekjurity :kwiczy
Zainstalowałem i spokój:klawik

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
Mi już się nie chce instalować i konfigurować kilku programów, dlatego używam "Vlad" Total Sekjurity :kwiczy
Zainstalowałem i spokój:klawik
a to dlatego łypiesz na konkurs na Vlada :foch

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
a to dlatego łypiesz na konkurs na Vlada :foch
Kasper i Eset to dla mnie dwa najlepsze pakiety ochronne :mistrzunioNie mam już czasu ani chęci żeby "eksperymentować" z różnymi programami, dlatego dopóki mam licencję to używam a jak się skończy to wtedy trzeba będzie coś kombinować.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
Malwarebytes Anti-Exploit Premium + skaner HitmanPro :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
XP - kacper free
Teraz już free nie zainstalujesz, raz że przerobili free na Cloud a dwa, Cloud już nie lata na XP. Userzy którzy mają zainstalowanego kaspersky free będą otrzymywać aktualizacje :)

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6195
Miasto
To tu to tam....
Teraz już free nie zainstalujesz, raz że przerobili free na Cloud a dwa, Cloud już nie lata na XP. Userzy którzy mają zainstalowanego kaspersky free będą otrzymywać aktualizacje :)

Beda ale nie w nieskonczonosc. Poza tym beda to aktualizacje definicji a nie funkcji...

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
850
Można jeszcze instalować free - sprawdziłem :klawik

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11946
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ja się zastanawiam czy do AG+HPA nie dorzucić Esecika bo mam nietykaną licencję :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28848
Miasto
Trololololo
Ja się zastanawiam czy do AG+HPA nie dorzucić Esecika bo mam nietykaną licencję :scratch
Jak taki zestaw nic nie popuścił to raczej sensu nie widzę :)

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
415
Beda ale nie w nieskonczonosc. Poza tym beda to aktualizacje definicji a nie funkcji...
Do końca roku pewnie się jeszcze obleci z definicjami.Co do funkcji to w darmowych ostatnio raczej wycinają niż dodają więc może i dobrze :)
Działa jak na razie i aktualizacja i instalacja czystej wersji. Jak padnie to trzeba bedzie zerknąć na 360 lub zonealarm oni jeszcze mają wersje pod xp o ile dobrze pamiętam.

Do góry