Mała zmiana, wywaliłem OSArmor i wtyczkę Malwarebytes i zamiast tego wrzuciłem Webroot SecureAnywhere z promocji.
Nowy zestawik: Webroot SecureAnywhere + HitmanPro.Alert
Nowy zestawik: Webroot SecureAnywhere + HitmanPro.Alert
a to dlatego łypiesz na konkurs na VladaMi już się nie chce instalować i konfigurować kilku programów, dlatego używam "Vlad" Total Sekjurity
Zainstalowałem i spokój
Kasper i Eset to dla mnie dwa najlepsze pakiety ochronne Nie mam już czasu ani chęci żeby "eksperymentować" z różnymi programami, dlatego dopóki mam licencję to używam a jak się skończy to wtedy trzeba będzie coś kombinować.a to dlatego łypiesz na konkurs na Vlada
Teraz już free nie zainstalujesz, raz że przerobili free na Cloud a dwa, Cloud już nie lata na XP. Userzy którzy mają zainstalowanego kaspersky free będą otrzymywać aktualizacjeXP - kacper free
Teraz już free nie zainstalujesz, raz że przerobili free na Cloud a dwa, Cloud już nie lata na XP. Userzy którzy mają zainstalowanego kaspersky free będą otrzymywać aktualizacje
Można jeszcze instalować free - sprawdziłemTeraz już free nie zainstalujesz, raz że przerobili free na Cloud a dwa, Cloud już nie lata na XP. Userzy którzy mają zainstalowanego kaspersky free będą otrzymywać aktualizacje
Instalatorek podrzuciszMożna jeszcze instalować free - sprawdziłem
Jest na polskiej stronie Kaspra. Instaluje się online.Instalatorek podrzucisz
faktycznie , :dziękuęJest na polskiej stronie Kaspra. Instaluje się online.
Jak taki zestaw nic nie popuścił to raczej sensu nie widzęJa się zastanawiam czy do AG+HPA nie dorzucić Esecika bo mam nietykaną licencję
Do końca roku pewnie się jeszcze obleci z definicjami.Co do funkcji to w darmowych ostatnio raczej wycinają niż dodają więc może i dobrzeBeda ale nie w nieskonczonosc. Poza tym beda to aktualizacje definicji a nie funkcji...
Działa jak na razie i aktualizacja i instalacja czystej wersji. Jak padnie to trzeba bedzie zerknąć na 360 lub zonealarm oni jeszcze mają wersje pod xp o ile dobrze pamiętam.Teraz już free nie zainstalujesz, raz że przerobili free na Cloud a dwa, Cloud już nie lata na XP. Userzy którzy mają zainstalowanego kaspersky free będą otrzymywać aktualizacje