A
Anonymous
a tego to nie wiem , ale prawdopodobnie się tak da ( tylko wywal zawartość a nie cały folder ) ja przed ponowna instalacja wywaliłem
a jak tam F Secure ?
a jak tam F Secure ?
narazie testuję, ale tęsknie za webrootem, bo FSecure ma 2 procesy i zajmuje o wiele więcej pamięci (4000K+376K), a webroot tylko 420Kjorn napisał:a jak tam F Secure ?
dokładnie, ale zobaczę jak będzie sprawował się dalej no i nie wiem jak ze skutecznościąale nie zamula kompa , wiec nie jest źle
Natürlich...bez żadnych obaw.mavio napisał:czyli po prostu usunąć zawartość folderu bez potrzeby odinstalowania programu?
Wow...3 dni i u mnie z 20MB spuchł do 1GBjorn napisał:sprawdzaj... ja sam byłem w szoku
niby tak ... ale biorąc pod uwagę ile miejsca to wszystko zajmuje , to osobiście dla mnie jest ciężkie do strawieniaOXYGEN THIEF napisał:Pewnie zmiany w systemie, ten program ma funkcję rollback więc może należy właśnie do tego.
ja natomiast porzuciłem Fsecure, bo zamrażał mi na jakiś czas przeglądarki i ogólnie ciut wolniej chodził system ; wróciłem do webroota, narazie ma 85 mb;jorn napisał:Webroot -a definitywnie pożegnałem![]()
zamieniłem na Crystal Security 3.5 (na 10 tce śmiga)
spokomavio napisał:ja natomiast porzuciłem Fsecure, bo zamrażał mi na jakiś czas przeglądarki i ogólnie ciut wolniej chodził system ; wróciłem do webroota, narazie ma 85 mb;jorn napisał:Webroot -a definitywnie pożegnałem![]()
zamieniłem na Crystal Security 3.5 (na 10 tce śmiga)
jorn testuj tego crystala, może okaże się faktycznie alternatywą dla lekkiego webroota![]()