A

Anonymous

a tego to nie wiem , ale prawdopodobnie się tak da ( tylko wywal zawartość a nie cały folder ) ja przed ponowna instalacja wywaliłem
a jak tam F Secure ?

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
jorn napisał:
a jak tam F Secure ?
narazie testuję, ale tęsknie za webrootem, bo FSecure ma 2 procesy i zajmuje o wiele więcej pamięci (4000K+376K), a webroot tylko 420K
ale nie zamula kompa , wiec nie jest źle
dokładnie, ale zobaczę jak będzie sprawował się dalej no i nie wiem jak ze skutecznością :guma

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Wy to chyba jakieś żarcie rozsypujecie w tym folderze i pliczki się mnożą jak białe robaki w śmietniku :szydera
Przez dwa lata nie miałem tam więcej jak 40MB.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
U mnie wczoraj było jeszcze ok. 500MB, przed chwilą się się dodało ponad 200MB.
Ciekawe co to?

2015-08-19_20h31_04.png

A

Anonymous

Tak jakos z nim dziwnie jest... raz na pewien czas trzeba tan folder czyścić... zauważyłem że rozrasta sie po skanie :eek:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29972
Miasto
Trololololo
Pewnie zmiany w systemie, ten program ma funkcję rollback więc może należy właśnie do tego.

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Pewnie zmiany w systemie, ten program ma funkcję rollback więc może należy właśnie do tego.
niby tak ... ale biorąc pod uwagę ile miejsca to wszystko zajmuje , to osobiście dla mnie jest ciężkie do strawienia :guma
jednak będę szukał rozsądniej alternatywy :hippie
póki co , zostaje czyszczenie raz na pewien czas tego cholernego folderu :(

A

Anonymous

Webroot -a definitywnie pożegnałem :zawsty
zamieniłem na Crystal Security 3.5 (na 10 tce śmiga)

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
jorn napisał:
ja natomiast porzuciłem Fsecure, bo zamrażał mi na jakiś czas przeglądarki i ogólnie ciut wolniej chodził system ; wróciłem do webroota, narazie ma 85 mb;
jorn testuj tego crystala, może okaże się faktycznie alternatywą dla lekkiego webroota ;)

A

Anonymous

mavio napisał:
jorn napisał:
ja natomiast porzuciłem Fsecure, bo zamrażał mi na jakiś czas przeglądarki i ogólnie ciut wolniej chodził system ; wróciłem do webroota, narazie ma 85 mb;
jorn testuj tego crystala, może okaże się faktycznie alternatywą dla lekkiego webroota ;)
spoko :ok wiesz... to nie jest typowy program av tylko bardziej "anti-exe"
kiedyś już go liznąłem ale mi nie odpowiadał , teraz jest bardziej dopracowany , w połączeniu z zemenką am
w zupełności powinien mi starczyć
zastanawiałem się jeszcze nad VoodooShield ale interesowała mnie w sumie tylko wersja premium
póki co takiej nie mam i dla tego zdecydowałem sie na Cristal,a

Do góry