Z jakich przeglądarek korzystacie ?

Z jakich przeglądarek korzystacie , i dlaczego akurat tę wybraliście

• Firefox

Głosy: 179 47,2%
  • Pale Moon

Głosy: 14 3,7%
  • Internet Explorer 6, 7, 8, 9, 10

Głosy: 36 9,5%
  • SlimJet

Głosy: 21 5,5%
  • Opera

Głosy: 115 30,3%
  • Chrome

Głosy: 99 26,1%
  • Chromium

Głosy: 12 3,2%
  • Maxthon

Głosy: 15 4,0%
  • SRWare Iron

Głosy: 18 4,7%
  • Inne

Głosy: 40 10,6%
  • Edge

Głosy: 6 1,6%

• Głosujących
    379

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
była opera 64 bitowa ,ale się czasami zawieszała w tej chwili pale moon 64 bitowa

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Ja używałem dawniej Opery, potem był Firefox ale zaczął mnie wkurzać i zamieniłem na Comodo Dragon.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Korzystam głównie z Chrome (z paroma ledwie rozszerzeniami). Rezerwa to lisek. Zadziwił mnie zaś ostatnio IE (64-bit). Nie używałem z jakieś 3 m-ce i nie mogę uwierzyć, że śmiga jak mały samochodzik. Nie wiem, bo nie interesowałem się jaka to wersja, ale szczena mi trochę opadła. Natomiast Opera 64-bit, to u mnie tragedia. Zdecydowanie najbardziej ślamazarna przeglądarka. Ostatnio sprawdzałem SuperBird i na razie podziękowałem.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Opera jak dla mnie jest najbardziej intuicyjna chodz nie jest bez wad, niektore bywaja irytujace. Wraz z kilkoma rozszerzeniami niesamowicie ulatwia zycie w internecie. Kiedy ostatnio komus pokazalem jak mozna poszerzyc jej funkcjonalosc byl zaskoczony, ze to w ogole jest mozliwe. Czesto zostawiam otwarte zakladki, szukajac obok w innych, 20 i wiecej to prawie norma, bez wyraznego wplywu na prace na niej. Istotna sprawa, przegladajac Opera nigdy nie zarazilem systemu, nawet chcialbym doswiadczyc taka niegrozna infekcje zeby sie przekonac w jaki sposob doszlo do zarazenia, ale to sie nigdy nie zdarzylo.

A

Anonymous

Tylko za wtyczki?
To przecież np do chroma jest już większość takich dodatków jak ma FF tylko, że czasami inaczej się one nazywają.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4728
Z Mojego komputera korzysta jeszcze jedna osoba, w dość podeszłym wieku i dla Niej specjalnie spersonalizowałem liska (poczta, zakładki ,Facebook)

Samemu korzystam z przeglądarki Chrome

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
MLJ napisał:
Z Mojego komputera korzysta jeszcze jedna osoba, w dość podeszłym wieku i dla Niej specjalnie spersonalizowałem liska (poczta, zakładki ,Facebook)

Samemu korzystam z przeglądarki Chrome

Chrome ? przecież to istny ser szwajcarski :dziwak

doran12

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Używam opery ,jest bezpieczną przeglądarka posiada wiele rozszerzeń i nie łapie tyle ciasteczek cookies co chrome. :dziwak

kptiger128

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Ja tam używam srware iron a także pale moon x64 bit sprawują się całkiem nieźle.Srware nie posiada modułów szpiegujących w chromie są a pale moon jest bardzo szybki przez to że jest w wersji 64 bit

Do góry