Używam od tygodnia wersji testowej. Program lekki, szybki i wygodny. Kilka silników umożliwia dokładne skanowanie i za razem weryfikację szkodników. Jako uzupełnienie do aktualnego antywira - jak znalazł. Dlatego biorę udział w konkursie.
Niestety, ale używam na chwilę obecną tylko czasowej, trialowej wersji NOD, która zakończy swój żywot za niecały miesiąc. Niestety, w obecnej chwili nie mam możliwości zakupienia innego antywira. Dlatego też licencja na ten program byłaby dla mnie jak dar niebios :0
Konta na facebooku nie posiadam, dlatego też mimo chęci nie będę w stanie nikogo poinformować o konkursie.
Hmmm ... coby nie powiedziec o tego typu programie to raczej w samych superlatywach...
w zestawieniu z moją Avirą i PcTools Firewall'em czułaby się jak "w domku" i ja na pewno
spałbym spokojniej
Jestem w fazie testowania tego programu. Zemana Anti-Malware 2011 na pewno byłby dobrym uzupełnieniem dla KIS 2011, chociażby za lekkość, szybkość skanowania, brak aktualizacji oraz "przetwarzania w chmurze" - zwłaszcza, że posiada wersję x64, co dla mnie nie jest bez znaczenia.
Mam nadzieję,że dopisze mi szczęście i załapię się "na pudło".
Hitman Pro już mnie raz uratował z poważnych opresji, niestety wiązało się to z aktywacją licencji testowej. Z tego co widzę to Zemana Anti-Malware 2011 jest tym samym programem o lekko zmienionym wyglądzie, chętnie go zainstaluję u siebie jako dodatkowy skaner na żądanie.
Program rewelacja.Używam go od dawna.U mnie za wiele roboty nie ma bo AG i SS ciężko obejść lecz taki skanerek był by godnym uzupełnieniem do mojego zestawu
dla czego chciał bym go mieć ..... może dla tego ze wydaje się być programem bardzo skutecznym i nie obciążającym działanie m komputera..... bardzo dobre uzupełnienie ochrony systemu ....... fajnie było by go mieć
I tried a promo version Zemana Anti-Malware. Very good scanner. It found spywares undetected by other good programs.
Thanks for this excellent giveaway!
swietny program przydal by mi sie taki skaner ,antywirusy nie radzą sobie z wykrywaniem wszystkich wirusow ,a taki skanerek bylby pomocą dla antywirusa no i czulbym sie bardziej bezpiecznie majac takie zabezpieczenie na swoim kompie.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.